incubator107 devine instinct107

Distribuie articolul:
Share

Pe 26 septembrie, Noaptea Caselor este noaptea în care incubator107 își dă arama pe față și devine instinct107.Dezmățul începe laora 19,în cel mai animat district, iar tu ești întâmpinat să treci în partea întunecată cu cele maidelicioase prăjituri. Ajuns în camera cu lumini roșii te lași prins într-un maraton de jocuri și pasiuni (ne)vinovate și începi cu un poker tournament, care va scoate la iveală cele mai inocente vicii.

Noaptea continuă cu Beer Pong, în care te întreci la bere și povești fără perdea. Dacă părinții ți-au spus că e periculos să te joci cufocul, noi încălcăm regula și te provocăm la jonglerie cu foc. Și dacă vrei să ai parte de o experiență pe (ne)simțite, agită-ți simțurile și vei vedea că o să te amețească în joaca noastră senzorială.

afis Noaptea caselor instinct107 compressed

Cuprinși de euforie și delir îl aplaudăm și ascultăm pe Mihail Sandu, al cărui șarm și corzi vocale va încânta pesemne inimile tuturor domnișoarelor.

Și pentru că într-un district e musai să fie un strop de seducție, acționează, interacționează și vezi ce se întâmplă într-un speed dating experimental.

Iar în miez de noapte fredonăm cu elan versuri celebre pe muzica prietenilor dela Late Summer.

 Hey, people! Now we can call it a party!

Unde? În districtul nostru de pe strada Traian 107, Bucureşti în mansardă. De la ora 19.00 până târziu în noapte.

Comentarii

Share