Young Designers on stage 2015

Distribuie articolul:
Share

Din dorința de a lansa, din nou, pe podiumul românesc cei mai talentați tineri designeri ce au urmat cursurile școlii, Atelierele ILBAH respectă tradiția și va participa pentru a treia oară la Bucharest Fashion Week 2015 – Winter Edition!

Ajuns la ediția a XXIV-a, Bucharest Fashion Week este cel mai mare eveniment de modă organizat în România, în cadrul căruia peste 30 de designeri români și străini vor prezenta ultimele lor colecții. Bucureștiul se va transforma timp de o săptămână în capitala modei, unde nume mari ale industriei naționale și internaționale vor păși pe podium.

Revista-Atelierul

În acest sens am lansat din nou concursul YOUNG DESIGNERS ON STAGE, prin care oferim șansa tinerilor designeri să pășească în industria modei din România! Alege să participi și tu la acest concurs organizat de Atelierele ILBAH, în parteneriat cu Fashion TV, ce are ca scop promovarea tinerelor talente pe marele podium Bucharest Fashion Week 2015.

Înscrierile au început pe 26 septembrie, însă mai aveți timp până pe 12 octombrie să vă înscrieți în competiție. Calendarul complet al desfășurării concursului precum și Termenii și Condițiile Concursului le puteți găsi și aici.
Un lucru este foarte important: cei 3 câștigători vor avea suportul tehnic din partea specialiștilor noștri pentru realizarea primei lor colecții! Atelierele ILBAH vor pune la dispoziție câstigătorilor Atelierul de Croitorie, îndrumare și asistare din partea trainerilor de specialitate Atelierele ILBAH, dar și consiliere din partea trainerului de design vestimentar Mirela Diaconu. Predarea planșelor de concurs se va face la sediul Atelierele ILBAH în data de 26 octombrie 2015, urmând ca jurizarea să se desfășoare în ziua imendiat următoare.

Șansele tale sunt triple, pentru ca anul acesta avem 3 câștigători, 3 designeri care vor păși pe podiumul Bucharest Fashion Week 2015 – Winter Edition!

Cu siguranța ți-am trezit interesul pentru concurs! Dacă nu ești înca 100% convins că trebuie să participi, te invităm să urmărești minunatele colecții pe care cursanții Atelierele ILBAH le-au prezentat în primăvara acestui an la Bucharest Fashion Week – Spring Edition 2015. Ești la câțiva pași distanță de podiumul Bucharest Fashion Week – Winter Edition 2015! La anul vom scrie articole despre tine!

Înscrierile se fac la adresa ateliereleilbah@gmail.com, până la data de 12 octombrie 2015.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne la numărul de telefon: 0729397806.

Comentarii

Share