Call pentru Bloggeri, Noaptea albă, ediţiile Timişoara şi Bucureşti

Distribuie articolul:
Share

Proiectul Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs va avea loc şi anul acesta  în trei oraşe chic din România: Bucureşti (24 octombrie, Institutul Cultural Român), Cluj Napoca (17 octombrie 2015, Centrul de Cultură Urbană Casino) şi Timişoara (31 octombrie, AMBASADA). Evenimentul se află deja la ediția a IV-a, este organizat ca de obicei de Asociaţia Atelierul de Creaţie și anul acesta este un proiect cultural finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

blogger

Noi oferim:

  • Promovarea blogului tău în catalogul post-eveniment trilingv (română, engleză, franceză), printat şi online, la secţiunea bloggeri oficiali; Acest lucru se va realiza dacă vei îndeplini toate cerinţele noastre.
  • Posibilitatea de a lua interviuri exclusiviste cu participanţii de la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs;
  • Promovarea blogului tău în broşura online de diseminare a evenimentului;
  • Un bagde chic ce trebuie să fie postat pe blogul tău.
  • Un comunicat de presă & post-comunicat de presă + afişe, cover picture, ce vrem să fie promovate pe blogul tău și platformele de socializare pe care le folosești.
  • Dead-line înscriere  18 octombrie 2015 (pentru Bucureşti)/ 25 octombrie pentru Timişoara, iar pe 19 octombrie (Bucureşti), 26 octombrie (Timişoara) vei primi răspunsul nostru dacă vei fi blogger oficial pentru Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia de Timişoara şi Bucureşti.

 

Detalii şi informaţii: events@revista-atelierul.ro

Hashtagul proiectului este:  #blanchenuit

Detalii proiect: http://www.revista-atelierul.ro/2015/09/08/participa-la-o-noua-editie-noaptea-alba-a-creatorilor-designerilor-de-produs/

Comentarii

Share