CITEȘTI

Never Over, DJ-ul Nopţii albe a creatorilor şi des...

Never Over, DJ-ul Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia de Bucureşti

Distribuie articolul:
Share

La Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia de Bucureşti, 24 octombrie 2015, Institutul Cultural Român,  DJ Never Over va mixa live pe tot parcursul evenimentului, între orele 19.00- 02.00.

Join the event: https://www.facebook.com/events/642870469184939/

afis Bucuresti

 

Never Over este numele sub care activează Matei Radu Țeposu. Proiectul a luat naștere din dorința și nevoia de a ajunge la un sound propriu, asta după ce mai mulți ani, Matei a făcut parte din diverse proiecte muzicale printre care Go to Berlin și mai târziu Yoon.

never over

În 2014, Matei scoate primele producții sub numele Never Over – piese mai personale, cu voce, dar și producții mai experimentale ce nu pot fi încadrate într-un gen larg.

În paralel, începe o rezidență pe Dance FM, unde mixeaza săptămânal propriul show de muzică electronică – Over & Over show. Cu excepția catorva prestatii live, în această perioadă Never Over a putut fi auzit cu precădere ca dj set, mixând un sound electronic ce lasă loc de multe surprize.

Producții proprii:

https://www.youtube.com/watch?v=wkdWebhG-T8

https://soundcloud.com/neverover/never-over-zenit-nadir

Dj set:

https://www.mixcloud.com/neveroverofficial/never-over-presents-over-over-38-on-dance-fm-11052015/

https://www.facebook.com/officialneverover

https://soundcloud.com/neverover

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share