Training de marketing marca Formare Culturală pentru comunitatea de design și hand-made

Distribuie articolul:
Share

Training de marketing marca Formare Culturală pentru comunitatea de design și hand-made pe 14 noiembrie 2015 la Journey Pub București

Programul independent Formare Culturală, inițiat în 2012, continuă implementarea conceptului de „experiență formalizată” în formarea profesională creativă prin oferirea de traininguri și consultanță în proiecte culturale și creative. Programul aduce profesioniști și practicieni din medii culturale și creative – ca traineri și consultanți – laolaltă cu cei care lucrează sau aspiră să lucreze în aceste medii.

marketing handmade

Atelierele, cursurile și sesiunile de consultanță sunt susținute de traineri cu experiență de 10+ ani experiență în domeniul abordat. Trainingurile sunt fie direcționate spre subiecte generale (finanțări, management cultural), fie focusate pe comunități creative și industrii culturale (arte vizuale, film, teatru, design și hand-made, biblioteci, muzică). Se lucrează cu grupuri restrânse de participanți, oferind un format de lucru intens, aplicat pe proiectele participanților. Locurile de desfășurare ale cursurilor sunt alese în funcție de profilul de lucru al programului sau business-ului din locație și de experiența profesională a managerilor acestora.

Formare Culturală propune trainingul „Marketing pentru comunitatea de design și hand-made” care vine în întâmpinarea celor care doresc să își formalizeze înclinațiile creative și să continue sub forma unui business inovativ. Trainerul prezintă studii de caz cu gestionarea de situații din practica sa de lucru în proiecte. Participanții vor pleca la final cu un plan de marketing individual. Formator: Mihaela Lucia Ion

Trainingul durează 1 zi și se desfășoară pe 14 noiembrie 2015 la Journey Pub Str. George Enescu, nr. 2, Bucureşti.

Pentru mai multe detalii privind înscrierea și programul:

training [at] formareculturala.ro, 0730 040 514

www.formareculturala.ro

Formator

Mihaela Ion este cercetător în istoria artei și manager cultural. Este fondator și creative director la „Noaptea albă a Creatorilor şi Designerilor de Produs”(din 2012 până în prezent): București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, fondator al Asociaţiei Atelierul de Creaţie și inițiator al comunității Revista Atelierul. Este doctor în istorie din 2013, cu teza de doctorat în domeniul patrimoniului cultural românesc (1945-1989). În prezent este cercetător în istorie la Universitatea Valahia.

Parteneri: Journey Pub București, Modernism.ro

Ne găsiți aici:

 #formareculturala

Comentarii

Share