CHRISTMAS VILLAGE EDITION

Distribuie articolul:
Share

Uptown Girl revine și in acest an și te invită să pregătim împreună un Crăciun magic. Si nu, nu ne trebuie o baghetă fermecată, pentru că magia o vom crea prin produsele realizate de designeri si artişti handmade.

 The Vintage Pub, in Centrul Vechi, Bucureşti va fi locul unde va prinde viaţă a 3-a ediţie de Christmas Village, locul unde decorațiunile, bijuteriile, dulciurile şi articolele vestimentare ce poartă semnătură unor designeri talentaţi vor primi acordul lui Moş Crăciun, pentru a ajunge în mâinile voastre, pasionaţii de produse designer si handmade şi ale celor care veţi porni „vânătoarea de cadouri” pentru cei dragi.

In perioada 12-13 Decembrie 2015, vino şi tu alături de UpTown Girl, noi ca de fiecare dată vom plănui surprize și tombole pe parcursul celor două zile de târg atât pentru vizitatori cât și pentru expozanți.

Vă puteți răsfață cu sesiuni gratuite de make-up de la specialiști în Beautycorner-ul FLORMAR iar Henna Journey ne va încânta cu frumoasele tatuaje cu henna. În plus, Exotique Romania vor fi alături de noi cu decorațiuni de sărbători și cadouri inedite pentru a crea o atmosferă exotică printr-un mixt inteligent de elemente, culori și texturi.

Evenimentul este susţinut de: The Vintage Pub, Exotique, FLORMAR, Bigcitylife.ro, SensoTV, Tonica, YumStops, Revista Atelierul, Bucharest Style, Express the Style, Lookool, Walk with Ad, La Chic Boutique, The Fashionable Squad, Metropotam, Findyourjoy, Autentici.ro, DoDesign, Pia Marina, Raw Studio, Instilulmeu.ro, şi mulţi alţii.

Lasă-te furat de magia unui eveniment special, condimentat cu muzică şi arome de sărbători . Te aşteptăm cu o mulţime de cadouri şi surprize, tu vino doar cu poftă de shopping!

Revista-Atelierul

 CHRISTMAS VILLAGE 3rd Edition

12-13 Decembrie între 12:00-19:00

The Vintage Pub, Str Smârdan 43, Centrul Vechi București

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi pagina oficală de Facebook

Like! www.facebook.com/uptowngirlevents

Email: [email protected]

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share