incubator107: Metamorfoza

Distribuie articolul:
Share

When all else fails, să ne întoarcem înăuntru și să declanșăm METAMORFOZA, nocturna micilor schimbări, pe 5 decembrie, de la 20.00, în Popa Nan 82, Bucureşti. Dacă vrei să te alături comunității noastre de schimbă-lume, vino simplu și sincer, cu bucate preparate cu drag, cu dor sau curiozitate și hai să ne aducem aminte de ce e cu adevărat important în lume. Ajută-ne să susținem schimbarea cu 25 lei buni și o îmbrățișare neprețuită.

Ia bucata de cretă din copilărie și scrie-ne pe tablă ce vrei și poți schimba la tine, uite-te în ochii celuilalt și lasă-ne să imortalizăm această promisiune la colțul fotografic.

Revista Atelierul

Schimbăm năravul cu blândețe ca să aflăm ce au atelierele să ne învețe: înainte de toate Sensul în viață. Și să nu uităm că orice revelație începe cu o Meditație. Ne transformăm în supereroi firești în caruselul Pay it Forward și descoperim că orice drum de adevăr și asumare începe cu Bucuria de a fi. Ne întrecem în virtuți într-un Concurs de fapte bune și spunem ce contează pentru noi la Vocea interioară. Ne amintim că uneori trebuie să ne și oprim, să ne odihnim și să alegem calea mai lungă la How to sleep. Ne conectăm la înțelepciunea nomadă și batem ritmul respirației în Tobele africane.

La final ne uităm în jur și străinii nu mai sunt chiar așa străini. Doar noi înșine suntem un pic altfel, o idee mai blânzi. Zâmbim și ascultăm flautul și cavalul și ne amintim de viață, așa cum ar trebui ea să fie, tihnită și cu zvon românesc: Electroacustic românesc cu Matze & Mandela. Și cine știe, poate în timp ce dormi, vine și Moș Niculae.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share