CITEȘTI

Nuntă handmade: Loredana şi Sergiu

Nuntă handmade: Loredana şi Sergiu

Distribuie articolul:
Share

Cu oarecare întârziere, iată că revenim cu o poveste frumoasă despre o nuntă cu produse handmade. Detaliile atent lucrate și minuțios pregătite pot constitui oricând sursă de inspirație pentru viitoarele mirese. Vă invităm să descoperiți povestea Loredanei și a lui Sergiu.

A început acum 5 ani şi a fost exact ca o poveste… Pentru a împărtăşi şi celorlalţi dragostea noastră, am decis să organizăm un eveniment deosebit, în care relaţia noastră să fie încununată aşa cum merită.

Am căutat localul potrivit destul de mult timp, până când, în cele din urmă, l-am gasit: Cort Queens Events. Am stabilit data și am început să căutam modelul de invitație… acesta trebuia să fie unic, aşa ca noi, să ne reprezinte şi să anunţe invitaţii că evenimentul va fi special. După multe căutari, am observat că accesoriile handmade nu sunt doar o modă ci şi o manieră de a aduce un plus de originalitate încă de la început evenimentului.

Pentru realizarea invitaţiilor de nuntă am apelat la Ideipentrununta, care, ca prin minune,  au reuşit să realizeze manual, să transforme hârtia în exact ceea ce ne-am dorit. Pe invitaţii am pus flori de floarea soarelui realizate din fâşii de hârtie şi decorate cu panglică colorată. Toți cei cărora le-am dat invitațiile au fost surprinși în mod plăcut iar noi am avut satisfacția că am făcut o alegere bună când am ales handmade pentru nunta noastră.

invitatii_1

În urma experienţei plăcute pe care am avut-o cu invitaţiile, am ales ca decorul pentru cortul nostru să fie tot handmade, iar cei de la Ideipentrununta ne-au sugerat origami pentru decorarea meselor. Ne-am întâlnit, am discutat, am analizat decorurile anterioare realizate de ei şi am pus la cale decorul pentru noi. Astfel am creat împreună ceva special pentru noi, inspirându-ne din povestea noastră, din preferinţele fiecăruia dintre noi. Totul a fost potrivit, asortat cu decorul cortului.

origami_1

Am apelat la cei de la Ideipentrununta în urma recomandării unei prietene, care a avut aceeaşi experienţă plăcută, realizând cu ajutorul lor un eveniment elegant care a rămas în amintirea mirilor, dar şi a invitaţilor, ca având un plus de unicitate şi originalitate.

Cardurile de masă, meniurile și numerele de masă le-am realizat împreună cu cea mai bună prietenă. Acestea au fost realizate în culoarea localului iar numerele de masă ne-am gândit să le adăugăm pe prima pagină a meniului.

Loredana-Sergiu10_2

Ca mărturii, am vrut să fie ceva util, aşa că, la sugestia celor de la Ideipentrununta am ales mărturii cu condimente, care erau accesorizate cu un şnur şi o etichetă cu numele nostru, data evenimentului şi denumirea condimentelor.

marturii_1

Corsajul pentru domnişoarele de onoare l-am realizat noi.

Fotografiile de mai sus sunt realizate de cei de la Ideipentrununta şi de către noi pentru că încă nu le primisem pe cele de la fotograf.

our-wedd_1

Fotograf: Adrian Gabriel Photography

***

Dacă vrei să ne trimiţi şi tu povestea nunţii voastre, detaliile sunt disponibile aici: https://www.revista-atelierul.ro/2015/01/16/provocare-nunta-cu-stil-nunta-cu-produse-handmade/

Astfel, dacă nunta ta a fost realizată în proporţie de peste 50% cu produse handmade sau de autor şi vrei să o prezinţi cititorilor Revistei Atelierul drept inspirație, te invităm să ne trimiți 10 poze (250- 300 KB/imaginea, 900x 600 pixeli) reprezentative (neapărat cu numele fotografului) la [email protected]. Nu uita să scrii şi o mică prezentare a acestui frumos eveniment și descrierea sau povestea (scrisă cu diacritice) produselor handmade de 4-5 paragrafe. Iar dacă te simți inspirată/inspirat te încurajăm să ne scrii și povestea ta și a jumătății tale. Poveștile de dragoste sunt mereu pline de optimism, frumusețe și inspirație!

Vrem să prezentăm cititorilor Revistei Atelierul cum o nuntă realizată cu produse handmade si de autor poate fi elegantă, chic şi să îi inspirăm să îţi urmeze exemplul.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share