CITEȘTI

Crăciuneşte cu Atelierul- ediţia a III-a

Crăciuneşte cu Atelierul- ediţia a III-a

Distribuie articolul:
Share

A devenit o tradiţie pentru Revista Atelierul să organizeze în preajma sărbătorilor de iarnă evenimentul Crăciuneşte cu Atelierul. Am ajuns la ediţia a III-a şi spaţiul Journey Pub (Str. George Enescu, nr. 2, Bucureşti) va fi din nou gazda acestui eveniment pe 22 decembrie 2015, de la ora 15 la ora 20.00

Join the event: https://www.facebook.com/events/424482981077908/

Haştagul evenimentului #Craciuneste

Împobodim cel mai frumos și unic brad cu produsele primite de la voi, creatorii şi designerii de produs, aşa că vă aşteptăm cu un ornament special creat de voi pentru acest eveniment. Pentru ornamentul adus de tine (nu contează în ce tehnică este realizat sau ce dimensiune are) îţi oferim o apariție într-un articol foarte special pe site-ul www.revista-atelierul.ro în care te vom promova alături de obiectul creat de tine. Poţi aduce un globuleţ sau orice produs de autor care te reprezintă şi vrei să rămână în bradul Atelierul.

Craciuneste-Oficial_mic

Anul trecut, peste 50 de creatori şi designeri de produs au împodobit alături de noi bradul Atelierul, găsești aici mai multe detalii: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.948877741797000.1073741880.110083399009776&type=3

Vom pregăti și un stand foto pentru cei care vor să îşi facă poze cu barba lui Moș Crăciun şi alte recuzite sezoniere simpatice. Edițiile speciale Atelierul de Crăciun vor fi proiectate în cadrul evenimentului pentru a vă oferi noi şi noi idei de decoraţiuni de Crăciun. De asemenea, dacă nu ştii ce cadouri să oferi de Crăciun, standul Atelierul va fi pregătit cu sacoşe, reviste şi felicitări numai bune de trimis prin poştă şi de oferit drept cadou.

Titlul de Artizanul Anului 2015 va fi decernat la ora 18.00 într-o atmosferă de sărbătoare, aşa că, vino să afli cine va câştiga acest premiu.

Întrucât și cei din echipa Journey Pub cred în magia Crăciunului, ne vor pune la dispoziție ciocolată caldă și un concert de colinde adunate de pe mapamond, cântate de minunatele voci ale corului SOUND.

Te aşteptăm să crăciuneşti alături de noi pentru al treilea an consecutiv! Bineînţeles, ca la orice eveniment organizat de Atelierul, intrarea este liberă. Vă așteptăm, marţi pe 22 decembrie 2015, între orele 15.00- 20.00 la Crăciuneşte cu Atelierul, ediţia a III-a în Journey Pub!

La Journey Pub ajungeţi cel mai uşor cu:

Autobuzele: 300, 126, 368, staţia Nicolae Golescu

Metrou:  staţia Piaţa Romană

harta--450x460Ne vedem pe 22 decembrie!

Poţi să votezi Artizanul Anului 2015, la acest link: https://www.revista-atelierul.ro/2015/12/17/voteaza-artizanul-anului-2015/

AA2015_vot

Lista finaliștilor cuprinde artizanii, creatorii și designerii care au adunat o medie de peste 100 de puncte. Dacă vrei să vezi ce creează fiecare dintre finaliști poți folosi link-urile de mai jos:

Deliciu Mic – 156 p.

Nicomade – 142 p.

Trăistuța cu zale – 141 p.

Onibon – 121 p.

THEjeweller – 119 p.

Chitzibushara și Mup – 119 p.

Inorog – 109 p.

Qi cosmetics – 104 p.

Magic Mint – 103 p.

Ukiscreator – 101 p.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share