Gala Atelierele ILBAH 2015

Distribuie articolul:
Share

Atelierele ILBAH au sărbătorit trei ani de existență cu o sesiune extraordinară de premiere și o prezentare, într-un cadru festiv, a rezultatelor obținute de către cursanți in câteva dintre cele mai apreciate domenii din lumea mondenă: design vestimentar, design interior, machiaj, coafură,  design floral și multe altele.

Maestru de ceremonii a fost Șurubel (Dj-ul responsabil cu distracția la Radio 21), care, alături de Andreea Iliescu, fondator Atelierele ILBAH, au fost gazdele evenimentului. Celor de la Atelierele ILBAH, nu le plac momentele moarte, lipsite de activitate, așa că totul s-a desfăsurat intr-un ritm intens, presărat cu foarte multe surprize: defilări de modă, premii, colinde, invitați surpriză sau chiar burgeri delicioși de la Burger Van. Toate au contribuit la o seară antrenantă!

9 8 7 6

Unul dintre invitații speciali ai evenimentului a fost Anca Țurcașiu. Expertă in furnizarea bunei dispoziții, Anca Țurcasiu a cântat colinde vesele și a asigurat o atmosferă foarte plăcută prin energia ei debordantă. Invitații au cântat colinde impreună cu ea și mulți dintre ei au și dansat. Un alt moment deosebit a fost reprezentat de vizita unui grup de instrumentiști de la Conservator, costumați în asistenții lui Moș Crăciun, care au interpretat melodii specifice sărbătorilor de iarnă in jurul bradului creativ, impodobit in aer liber, în timp ce invitații serveau bunătăți numai bune de incălzit și răsfățat simțurile: vin fiert cu condimente și cocktailuri energizante, oferite de El Patio, supe inedite de la Soup Loop și meniuri savuroase de la Burger Van.

Prezentare de modă

Evenimentul a debutat cu o prezentare de modă inedită a cursanților din cadrul atelierelor de Fashion Design care, după doar 5 luni de curs, și-au lansat prima lor colecție de modă, sub privirile pline de admirație ale invitaților.

Seara a continuat cu prezentarea colecțiilor designerilor Atelierele ILBAH care au avut șansa de a defila pe podiumul Bucharest Fashion Week – Winter Edition. Colecțiile lor au fost cu adevărat spectaculoase, acestea fiind și cele care au reușit să impresioneze juriul concursului Young Designers by Atelierele

 ILBAH, desfășurat în urmă cu numai câteva luni, concurs pe care l-au și câștigat. (…mai multe detalii aici: click aici  )

10 4 3 5

Premiile Gala Atelierele ILBAH 2015

Au fost numiți Best Partner – Mavinni Mobili, iar Best Media Partner Jurnalul de Estetică, cărora le mulțumim pentru susținere. Trainerii premiați au fost încadrați în categorii precum “Best Feedback București” (Iulia Vlad – Curs Proiectare Vestimentară și Dana Cimpoi – Curs Nail Art) , “Best Feedback Ploiești” (Otilia Bucur – Curs Decorator Floral), “Cel mai dedicat trainer” (Mihaela Rotaru – curs Make—up Artist), “Cel mai carismatic trainer” – Denisa Kelaru (Curs Hair Design), “Cel mai creativ trainer” – Natasha Maxim (Curs Decorator Floral), “ Best contest results” (Cele mai bune rezultate obținute la competiții) – Alex Bărbulescu (Curs Hair Design) și “Best evolution” – Anne Marie Popa (asistent Curs Decorator Floral), Angajatul anului Bucuresti – Georgiana Arsene si Angajatul anului Ploiești – Moca Otilia. Au fost acordate și două premii de onoare: Miruna Ardelean (Curs Design Interior) și Mirela Diaconu (Curs Design Vestimentar).

Premierea concursului de amenajare a spațiilor de mici dimensiuni – parteneri Noi Rezidențe

Un moment mult așteptat a fost premierea câștigătorilor workshopului de design interior cu tema amenajarea spațiilor de mici dimensiuni – parteneri Noi Rezidențe.

Câstigătorii au fost: Irina Pîrvu, Simona Gureșu si Oprița Ștefan, care au urmat cursul de design interior sub îndrumarea trainerului arh. Miruna Ardelean. Aceștia vor avea șansa de a amenaja, conform proiectului propus, o parte din apartamentele din cadrul Noi Rezidențe.

1

2

Lansarea unui nou curs – PR (Public Relations)

În cadrul evenimentului, Vlad Iliescu (managerul Atelierele ILBAH) a anunțat, odată cu intrarea in noul an, lansarea cursului de PR. Cursul de PR va fi disponibil la Atelierele ILBAH din Ianuarie 2016, când vor începe și înscrierile pentru primele grupe. Va fi un curs autorizat și recunoscut la nivel internațional, ce va dura 2 luni. Trainerul acestui curs va fi Ines Turturică.

Cu o experiență de peste 15 ani in PR, fie că este vorba despre PR-ul de televiziune, PR-ul de brand, școli de actorie, celebrity PR sau PR-ul de evenimente, Ines Turturică a făcut parte de 3 ori din juriul premiilor Emmy, cele mai importante premii din industria TV. O fire jovială, prietenoasă, Ines va face parte din echipa Atelierele ILBAH și de abia așteaptă să impărtășească celor care se înscriu din experiența și know-how-ul ei.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share