Fă-ţi bradul de Crăciun vedetă- ediţia a IV-a.

Distribuie articolul:
Share

Ştim că vă place să împodobiţi bradul de Crăciun, şi ştim că vă iese unul frumos de fiecare dată. De asemenea, ştim că realizaţi integral brăduţii de Crăciun.

Vrem să vedem brăduţi cu decoraţiuni chic, vintage, handmade şi de autor, brăduţi împodobiţi cu scara pisicii, cu lănţişoare de hârtie colorată, cu nuci îmbrăcate în staniol, şi cu multă beteală. Si brăduţi realizaţi integral de voi din produse insolite.

Reguli: faceţi o poză brăduţului de Crăciun şi trimiteţi-o pe poza@revista-atelierul.ro în perioada  21  decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016. O dată la 3 zile (sau chiar şi în fiecare zi dacă vom prinde internet aici sus pe munte) vom intra pe mail şi vom updata folderul “Fă-ţi bradul de Crăciun vedetă!” de pe FB Revista Atelierul , şi vom prezenta tuturor brăduţul tău. Cu cele mai chic poze vom realiza colaje şi le vom posta pe www.revista-atelierul.ro

Si bineînţeles că vrem să fie şi un pic competiţie, braduţul cu cel mai mare număr de like-uri (până pe 20 ianuarie) de pe pagina noastră va fi recompensat cu o sacoşică Atelierul şi trei Reviste Atelierul. Iar una dintre persoanele care au dat like public la o imagine va primi din partea noastră o sacoşică Atelierul.

10403163_948879418463499_362537615695472118_n

Detalii:

  • Poza să fie fără watermark, fără semnătură, clară, neblurată, la o dimensiune de maxim 300 KB (cât mai profesionist realizată).
  • Rezoluţia recomandată a pozei să fie de 72 dpi și lățime de 600px.
  • Scrie-ne şi site-ul unde o găsim pentru a prelua şi linkul, o pagină de Facebook, pinterest, linkedIn sau Instagram.
  • Te rugăm să încerci să nu ne trimiţi colaje.

Brăduţul tău de Crăciun trebuie să devină unul Atelierul şi să fie lăudat de toţi fanii Atelierului.

Comentarii

Share