Nicomade este Artizanul Anului 2015

Distribuie articolul:
Share

Pe 22 decembrie, în cadrul evenimentului Crăciuneşte cu Atelierul am decernat premiul Artizanul Anulu 2015, ediţia a V-a, iar câştigătoarea la o diferenţă de 6 puncte a fost Nicoleta Stoian deţinătoarea brandul Nicomade.ro. Felicitări pentru creativitate, pasiunea cu care realizezi fiecare produs, originalitate, promovarea impecabilă şi construirea constantă a brandului tău!

diploma AA2015

Fiecare dintre finaliştii înscrişi la acest concurs meritau cu deşăvârşire acest titlu şi suntem onorate să promovăm branduri coerente şi frumos realizate, toate made in Ro. Promitem ca brandurile voastre să se regăsească printre cele promovate în mod constant pe site-urile noastre.

După cum vedeţi în cadrul clasamentului de mai jos, punctajul a fost strâns.

Nicomade 497 p.

Deliciu Mic 491 p

Magic Mint 480 p.

Ukiscreator 382p.

Onibon 300 p.

Chitzibushara şi Mup 299 p.

Inorog 285 p.

Trăistuţa cu zale 285 p.

The Secret of Colors 256 p.

THEjeweller 213 p.

Qi Cosmetics 203 p.

De cinci ani, realizăm concursul anual Artizanul Anului, iar finaliştii precendenţi au fost: Zubiju în 2014, Deliciu Mic în 2013, Itsy Bitsy Amigurumi în 2012 şi Bohemian Sin în 2011.

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] Felicitări, eşti Artizanul Anului 2015, cum ai primit această […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share