CITEȘTI

Atelierele ILBAH lansează cursul de PR cu Ines Tur...

Atelierele ILBAH lansează cursul de PR cu Ines Turturică

Distribuie articolul:
Share

“Dacă aș mai avea un singur dolar în bugetul de marketing, l-aș cheltui pe PR” – Bill Gates

Atelierele ILBAH a început anul 2016 prin lansarea, în București, a mult așteptatului curs de PR (Public Relations). Trainerul acestui curs este Ines Turturică, un adevărat profesionist în domeniu. De 3 ori în juriul premiilor Emmy, cele mai importante premii din industria tv, speaker și lector în cadrul celor mai importante târguri și festivaluri internaționale de tv, Ines Turturică are peste 15 ani de experiență în PR. Fie că este vorba de PR-ul de televiziune, PR-ul de brand, chirurgie estetică, școli de actorie, celebrity PR sau PR-ul de evenimente, Ines Turturică are și o vastă experiență în business, ca director de achiziții. A lucrat 13 ani în Pro Tv, ca director PR al postului Acasă TV, director de Achiziții pentru același post, consultant și strateg pentru CME, unde a coordonat echipe din mai multe țări din Centrul și Sud Estul Europei în implementarea și replicarea canalului Acasa TV.

curs-PR-public-relations-Atelierele-ILBAH

Dacă vrei să afli ce este PR-ul, care sunt elementele de bază ale acestei industrii în continuă schimbare, rolul esențial al activităților de PR ca parte a unei campanii de marketing și ce diferențiază relațiile publice de alte domenii, îți recomandăm acest program de formare profesională. Cursul este destinat atât profesioniștilor, cât și celor care doresc să înceapă o carieră în comunicare și relații publice.

Cursul de PR este adaptat cerințelor naționale și internaționale și se desfășoară pe o perioadă de 2 luni, timp în care participanții vor fi introduși în lumea fascinantă a Comunicării și Relațiilor Publice. Fiind un curs autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, la final participanții vor susține un examen în fața comisiei de specialitate și vor primi un certificat recunoscut la nivel European.

Pentru mai multe detalii legate de curs și pentru înscrieri poți accesa link-ul: http://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-pr-public-relations/

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share