Câştigă un loc la atelierul de fotografie urbană pentru începători

Distribuie articolul:
Share

Later edit: Locul la atelierul de fotografie pentru începători este oferit Mariei Frumosu. O felicităm şi vă mulţumim tututor pentru înscrierea la acest concurs! Vă aşteptăm să vă înscrieţi şi la următoarele concursuri organizate pe www.revista-atelierul.ro, cel mai recent fiind acesta: http://www.revista-atelierul.ro/2016/01/26/castiga-3-pachete-perfecte-pentru-un-creativ-de-la-shoptsie/

Am primit 33 de comentarii, niciunul nu a fost descalificat (ne bucurăm că am primit cele mai interesante motivaţii de participare la acest atelier).

Dacă Maria nu ne va răspunde până vineri, 29 ianuarie la e-mail, vom realiza o nouă extragere.

***

Poţi câştiga un loc la acest atelier de fotografie urbană pentru începători! Tot ce trebuie să faci este să ne laşi un comentariu la acest articol,  cu motivele pentru care ai vrea să participi la acest curs.

Asteptăm comentariul tău în perioada 14 ianuarie – 25 ianuarie 2016, până la ora 23.00. Atenţie: nu există un răspuns mai bun sau mai puţin bun.

Prin înscrierea ta la acest concurs, îți iei angajamentul că vei putea participa la fiecare curs al acestui atelier. Vom anunţa cui îi va reveni locul (prin extragere la sorţi) la acest atelier pe 27 ianuarie pe www.revista-atelierul.ro

Succes tuturor!

Revista-Atelierul-

Detalii despre atelier:

Dacă îți place să observi, să descoperi și să surprinzi colțuri neobișnuite, momente din viața de zi cu zi sau să explorezi locuri noi, vino la Atelierului de fotografie urbană pentru începători organizat de Fundația Calea Victoriei marți, 2 februarie, de la ora 19:00.

Împreună cu Valentin Boboc vei parcurge elementele cheie de care trebuie să ții cont atunci când apeși butonul de declanșare al aparatului și care este rolul tău în crearea cadrului fotografic.

Se spune că frumusetea stă în ochii celui care privește, iar fiecare imagine poate spune mai mult decât ceea ce „arată”. Henri Cartier Bresson a spus că „fotografia e o reacție imediată care conturează meditația.”

Mai mult decât atât, îți propunem să dezbatem puțin partea filozofică a fotografiei și să descoperim împreună cum poți face o fotografie „care spune o poveste”, și nu o simpla poză.

Atelierul va parcurge următoarele etape:

 • Ziua 1: Teorie – funcţii de bază ale aparatului şi folosirea luminii existente
 • Ziua 2: Teorie – compoziţie şi încadrare
 • Ziua 3: Teorie – Adobe Lightroom. O trecere prin funcţiile de bază ale developării digitale (procesarea imaginilor în format RAW) în care se va prezenta structura de corectare, reglare şi accentuare a unei imagini, rapid şi eficient.
 • Ziua 4: Comentarii și concluzii asupra fotografiilor făcute cu explicatii și critică constructivă.

Lector: Valentin Boboc

Data începere: 2 februarie 2016; Ora curs: 19:00

Număr ateliere: 4; Frecvența: săptămânal, marți

Cost: 220 ron; Cost redus (card fidelitate, studenți, pensionari): 200ron

Loc desfășurare: Fundația Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu și Bisericii Sfânta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Înscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

Comentarii
33 Comments
 1. Cristina C.
 2. Anca
 3. Gianina
 4. Ligia
 5. Madalina Baciu
 6. Iulia
 7. Ioana
 8. Ramona Raican
 9. Irina Danescu
 10. Cristina
 11. Elena Balta
 12. Alina
Share