Colecţie de artizan: GreenScarf

Distribuie articolul:
Share

Ne face plăcere să vă prezentăm o nouă colecţie de autor, de data aceasta colecţia „Plante medicinale la purtător” a Mădălinei de la GreenScarf.

Povestea colecţiei noastre “Plante medicinale la purtător” porneşte de la mica cultură de levănţică pe care am înfiinţat-o anul trecut şi de care suntem foarte mândrii! Mi-am dorit foarte mult o grădină în care să am plante „folositoare”. Planul era să plantez pe lângă levănţică şi gălbenele, mentă, sunătoare şi alte plăntuţe medicinale.

Resursa care imi lipseşte mie foarte mult este timpul, aşa că am ales să rămân numai cu levănţica, o plantă puternică, care se descurcă singurică, fără să o bag prea mult în seamă (deşi mi-aş dori să o vizitez mai des).

Nu am vrut să ignor pasiunea pentru celălalte plante medicinale, aşa că m-am gândit că le pot „construi” din fimo şi le pot avea oricând cu mine. Bonus, iarna sunt la fel de vesele şi proaspete! Aşa m-am gândit să compun această colecţie, pe care doresc să o dezvolt pe parcursul acestui an, împreună cu propunerile celor care aleg să poarte bijuterii cu această tematică.

De ce tocmai plante medicinale? Pentru că le folosim pentru calităţile lor vindecătoare, dar eu vreau să arăt că sunt la fel de potrivite şi ca plante ornamentale. Imaginaţi-vă cât de frumos şi original ar fi un astfel de buchet sau aranjament floral. În colecţia “Plante medicinale la purtător” , puteţi găsi inele şi cercei cu flori de gălbenele, cercei cu flori de muşeţel şi lavandă, dar şi seturi cu brânduşe sau cu flori şi fructe de mure.

Pentru inspiraţie pozez tot ce se poate atunci când plec în vacanţă, şi cum anul trecut am avut parte de mai multe vacanţe, avem pe stoc multe poze de unde mă pot inspira. Cei care doresc să adopte o plăntuţă medicinală modelată de noi, vor primi bijuteriile ambalate în săculeţi în care vom pune plante medicinale adevărate, sau vor primi în dar seminţe de plante sau hârtie cu seminţe. Vrem să fie o experienţă placută pentru prietenii noştri !

Fiţi aproape de natură, adoptaţi o plăntuţă medicinală!

Mulţumim Mădălina pentru povestea colecţiei tale, suntem sigure că va inspira cititorii Revistei Atelierul.

***

Vă recomandăm să ne trimiteţi şi voi poze din colecţiile voastre şi comunicatele de presă pe poza@revista-atelierul.ro pentru a le prezenta cu drag, cititorilor Revistei Atelierul. Te invităm să ne trimiți  povestea noii tale colecţii (minim 4 paragrafe, scrisă cu diacritice, salvată în format .doc) & 10 poze (maxim 300 Kb/imaginea, 900 x 600 pixeli) reprezentative (neapărat cu numele fotografului, modelului, make-up artist) la poza@revista-atelierul.ro

Comentarii

Share