Concurs pentru creativi, de la Shoptsie & Revista Atelierul

Distribuie articolul:
Share

Later later edit: Întrucât AnitaB Design nu ne-a răspuns la mailuri, am mai realizat o nouă extragere pentru al treilea premiu de la Shoptsie. În urma extragerii, premiul se duce la HannaDeco.

Later edit:  Cele 3 premii se duc (prin tragere la sorţi) la PreciousMoments.Ro, Anita BDesign, Ramsmade.

Le felicităm şi le mulţumim tututor pentru înscrierea la acest concurs! Vă aşteptăm să vă înscrieţi şi la următoarele concursuri organizate pe www.revista-atelierul.ro

Am primit 15 de comentarii, unul  a fost descalificat (înscrierea s-a realizat după 10 februarie) (ne bucurăm că am primit cele mai interesante motivaţii de participare la acest atelier).
În cazul în care câştigătorii la acest premiu nu ne va răspunde până pe 20 februarie la e-mail, vom realiza o nouă extragere.

***

Începem anul în forţă cu un concurs realizat în colaborare cu Shoptsie. Shoptsie este un creator de magazine online destinat artizanilor, meșteșugarilor și designerilor care doresc să vândă în mediul online. Crearea unui magazin cu Shoptsie este la fel de ușor ca postarea pe Facebook și nu necesită cunoștințe de programare. Magazinul creat poate fii încorporat în orice pagină Facebook sau în orice website sau blog existent.

Oferta Shoptsie este disponibilă în două pachete:

 • Pachetul Gratuit – poți încărca 9 produse cu o imagine/produs.
 • Pachetul Premium- poți încărca produse nelimitate cu 6 imagini/produse. Prețul pachetului este de 35 lei/lună. Dacă plătești pentru un an în avans, primești 2 luni gratuite (plătești 350 ron pentru 12 luni în loc de 420 ron).

Cu ce este Shoptsie diferit față de celelalte servicii similare? Pe lângă aplicații ca statistică, opțiuni de transport. Shoptsie oferă și un set de aplicații marketing  menite să ajute la creșterea vânzărilor, ca de exemplu: convertor valutar în timp real, cupoane reduceri, concursuri, etc. Misiunea lor este să ajute oamenii să-și facă un trai făcând ceea ce iubesc.

Ne-a plăcut foarte mult conceptul propus de cei de la Shoptsie, şi cum credem cu tărie că orice creator, designer, artizan trebuie să se promoveze şi să îşi vândă produsele, venim cu următorul concurs.

Concurs 300kb

Poţi câştiga unul dintre cele 3 pachete, fiecare constând în:

 • 3 luni gratuite pentru pachetul Premium Shoptsie
 •  asistenţă în crearea magazinului

Iată ce trebuie să faci pentru a fi unul dintre câştigătorii acestor premii:

 • să ai un brand sau îţi creezi unul în perioada următoare;
 • să te înscrii în perioada 27 ianuarie – 10 februarie 2016, până la ora 23.50 la acest concurs;
 • să te înscrii printr-un comentariu la acest post cu adresa site-ului tău sau pagina de Facebook, Instagram etc. şi cu motivaţia pentru care  vrei să câştigi unul dintre aceste pachete Shoptsie;
 • să ai 18 ani împliniţi.

Vom anunţa cei trei câştigători pe data de 13 februarie, pe www.revista-atelierul.ro.  Câștigătorii vor fi selectaţi prin tragere la sorţi.

Visual realizat de Mirela Stoica

 

Comentarii
15 Comments
 1. Maria
 2. Ecaterina
 3. talos vatamanu elena
 4. Gianina
Share