CITEȘTI

ABSOLUT COLOR prezintă

ABSOLUT COLOR prezintă

Distribuie articolul:
Share

ABSOLUT COLOR prezintă Patrice Scott, Vlad Caia, Lisière Collectif și Giuser pe 20 februarie.

Guesthouse devine locul desfășurării de forțe Deep House și Techno ale producătorului Patrice Scott din Detroit. Comparabil cu Efdemin, Lawrence sau Fred P, amfitrionul label-ului Sistrum Recordings aduce în premieră la București muzica sa aflată la întâlnirea dintre subtilitate și intensitate. Alături de P. Scott, la pupitru se înfățișează pe 20 februarie Vlad Caia, Lisière Collectif și Giuser.

Portile se deschid la ora 22:00, iar accesul e liber doar pe baza cardului Color.

Color -Patrice Scott -20 Februarie

_____________________________________________________________

PATRICE SCOTT (Detroit, USA)

Sistrum Recordings

www.sistrummusic.net

https://soundcloud.com/p-scott

https://www.facebook.com/PatriceScottSistrum/

Patrice Scott, sau P. Scott pentru cunoscători, este un DJ și producător din Detroit cu o longevivă fascinație față de stilurile Deep House și Techno. P. Scott amintește printre influențele sale de titani ca Derrick May, Kevin Saunderson sau Larry Heard din Chicago, care au modelat frumos evoluția sa. Remixuri a început să le facă în studio-ul său din subsolul unei case din Detroit folosind în mod inovator 2 casteofane, un platan și drum machine, ca orice artist underground aflat la început.

După o carieră de DJ înfloritare, P. Scott începe să se simtă din ce în ce mai atras de producție, aventură din care se naște Sistrum Recordings în octombrie 2006. Acest nume de label înseamnă astăzi un deceniu de calitate, substanță și diversitate în producții Deep House și Techno, aflate în competiție cu muzica celor ca Efdemin, Lawrence sau Fred P. În avantaj se află afecțiunea resimțită în ritmurile sale, care e surprinsă și în viziunea label-ului Sistrum – muzică ce mișcă, născută în special din și pentru ceea ce simțim!

___________________________________________

LINE-UP

PATRICE SCOTT

VLAD CAIA

LISIÈRE COLLECTIF

GIUSER

__________________

ACCES

Accesul e liber și se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR. Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 prieteni.

Așteptăm solicitarea ta pentru cardul COLOR până pe 19 februarie, ora 18:00, la [email protected].

_______________________________________________________________

DETALII

Data: Vineri, 20 februarie 2016

Ora: 22:00

Organizator: COLOR – www.coloring.ro

Locație: Club Guesthouse

Adresă: str. Popa Nan nr. 82, Bucureşti

Acreditări presă / parteneriate: [email protected]

Informații: [email protected]

_____________________________________________________

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/925546024165280/_________________________________________________________

PARTENER:

Absolut

http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

SPONSORI:

Burn Studios
https://www.facebook.com/the.oven.byburn
Provoked by Grolsch
https://www.facebook.com/ExperimentalistRO
Aqua Carpatica
http://www.facebook.com/aqua.carpatica

_______________________________________________________

PARTENERI MEDIA:

24 FUN, ACTUALITATI.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, DJSETS.RO, HYPERFLESH.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, SOUNDZONE.RO, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING

 

COLOR:

 

http://facebook.com/ColorOfficial

http://instagram.com/color.official

http://youtube.com/ColorOfficial

http://vimeo.com/colorofficial

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share