Masqué 1ère Édition

Distribuie articolul:
Share

Masqué debutează misterios pe 19 februarie. O noapte dedicată eului tău cel mai abscons.

La 1ère Edition ridică arta ca iluzie la rang de instituție, lăsând loc jocului cu măști pe ringul de dans. Misterele serii sunt elucidate de Satin Jackets, Oktopus, Kosta și Andreea Veder. Ai grijă doar pe cine lași să te recunoască, pentru că Masqué e noaptea în care te bucuri de eul tău real.

Masque - 19 Feb

Așteptarea ia sfârșit pe 19 februarie, la ora 22:00. Biletele se găsesc doar la intrare, la prețul de 30 de lei.

LINEUP:

SATIN JACKETS

http://satin-jackets.com/

https://www.facebook.com/satinjackets

http://instagram.com/satin.jackets

Satin Jackets este proiectul de geniu al electro-producătorului german Tim Bernhardt creat împreună cu prietenul său Den ishu la voce. Remixuri de top și piese de un succes recent fulminant ca “You Make Me Feel Good”, “For days” sau “Aaliah’s Boat”, cu componente vocale debordând de finețe și senzualitate, au poleit cu aur noul proiect. Astfel, Satin Jackets, cu ale lor faimoase momentumuri între 105 și 115 BPM, definesc astăzi un foarte dezirabil brand Indie Pop Dance de un înalt magnetism pe ringul de dans.

Cu peste 50 de gig-uri în întreaga lume, inclusiv un turneu de debut excepțional pe tărâm american, Tim Bernhardt și Den ishu și-au consolidat poziția bine-meritată pe scena de club actuală. Dovadă fac parteneriatul cu casa de producție Eskimo Recordings, responsabilă de lansări cu Aeroplane sau Lindstrom, dar și includerea mai multor piese Satin Jackets în seria Majestic Casual.

OKTOPUS

KOSTA

ANDREEA VEDER

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

BILETE:

  • 30 lei doar la intrare

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DETALII:

DATA: Vineri, 19 februarie 2016
ORA: 22:00

LOCAȚIE: Madame Pogany

ADRESĂ: str. Banu Antonache nr. 40-44, Bucureşti

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/1692999360983799/

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PARTENERI MEDIA:

24 FUN, ACTUALITATI.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, DJSETS.RO, HYPERFLESH.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, SOUNDZONE.RO, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI STRICT INTERZIS!

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share