CITEȘTI

S-a deschis Barber Shop by Neagu Marius

S-a deschis Barber Shop by Neagu Marius

Distribuie articolul:
Share

Barbershop By Neagu Marius este un concept de salon de înfrumuseţare destinat exclusiv bărbaţilor şi are ca scop prestarea serviciilor de întreţinere a părului şi a bărbii. Frizeria relaxată este situată în centrul oraşului Bucureşti, la 3 minute de Piaţa Victoriei, pe strada Gheorghe Manu nr. 14.

Domnii nu îşi mai doresc să meargă în saloane unisex care miros a chimicale de permanent şi ojă, ci îşi doresc spaţii special dedicate masculinităţii. Barber Shop by Neagu Marius vine în întâmpinarea acestor nevoi ale bărbaţilor punându-le la dispoziţie un loc intim unde se pot relaxa în timp ce sunt serviţi cu ceva de băut şi au parte de o tunsoare făcută cu simţ de răspundere.

Fondatorul frizeriei Neagu Marius a readus în frizerie culoarea timpurilor trecute cu ajutorul a două scaune de frizerie vechi de 40 ani şi a creat o atmosferă specială prietenească în care se desfăşoară activitatea pe parcursul zilei. Conceptul Barbershop by Neagu Marius a pornit de la clasicul frizeriilor de altă dată şi a devenit în scurt timp un loc cool în care bărbaţii nu vin doar să se tundă şi să fie aranjaţi ci şi să socializeze.

Atunci când ieşi din frizerie cu o tunsoare perfectă pentru fizionomia ta, nu te poţi abţine să nu fii mai îndrăzneţ. Aşa că data viitoare când eşti în Piaţa Victoriei opreşte-te la Barber Shop by Neagu Marius. O să fii fericit că aifăcut-o!

Parteneri: Jägermeister / Silva / Beautik Haute Parfumerie / Maluro / Sogni

Parteneri media: Stil Masculin / ActiveNews / Barbosul.ro / Vulpescu.eu / Bucharest style / Creative Class / DivaHair.ro / Fuga prin magazine / Gabriela Simion / Express the style. By Ingrid Ispas / InStilulMeu.ro / IQool / Jurnal LifeStyle / Le-Boutique / Last Minute Couture / MissTV / Pia Marina Voicu / Revista Atelierul / romanticu.org – Robert Cadar / @Romania Fashion / Social Agenda / Suburban Magazine / Urban Things – Chestii Urbane / The Essence of Style / @Big city life /

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share