CITEȘTI

Call for designers: Expoziție noutăți internaționa...

Call for designers: Expoziție noutăți internaționale și design românesc.

Distribuie articolul:
Share

Showroom-ul principal Delta Studio se înnoiește în luna aprilie a fiecărui an cu cele mai noi soluții de amenajări de interior lansate de producătorii internaționali la târgurile de profil. Anul acesta, Delta Studio va expune în avanpremieră cele mai noi colecții de plăci ceramice de la Porcelanosa, Venis, L’Antic Colonial, Kerama Marazzi, Keope, FAP și cele mai noi obiecte sanitare lansate de Hansgrohe, VitrA, Kludi, Glass, Tece, Kessel, Ravak și nu numai.

Delta Studio - Call for designers

Odată cu înnoirea showroom-ului, Delta Studio sărbătorește designul românesc prin a II-a ediție Delta Studio Design EXPO, eveniment ce pune în valoare designul românesc de calitate. Expoziția va avea loc între 22 aprilie – 22 mai 2016, în showroom-ul din Str. Progresului 1-3, București.

Designerii români sunt invitați să trimită imagini cu creațiile propuse la  [email protected] până pe 15 aprilie 2016. Pot fi creații din orice ramură a industriilor creative: obiecte de mobilier, decorațiuni, corpuri de iluminat, creații vestimentare, bijuterii, ilustrații, grafică, pictură și nu numai.

Evenimentul de anul trecut  a fost un real succes, multe produse create de designeri români găsindu-și cumpărători și admiratori.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share