CITEȘTI

Sărbătoreşte 6 ani de Revista Atelierul alături de...

Sărbătoreşte 6 ani de Revista Atelierul alături de noi!

Distribuie articolul:
Share

Dacă vrei să ne demonstrezi că apreciezi activitatea noastră şi vrei ca poza ta să apara pe www.revista-atelierul.ro, descarcă, imprimă sigla Atelierul şi logo-ul cu 6 ani (le găseşti un pic mai jos), şi realizează o super sedinţă foto cu tine, prietenii tăi şi cele 2 imagini. Ulterior să ne trimiţi maxim 3 imagini pe [email protected], şi noi te vom publica pe www.revista-atelierul.ro. Expediază-ne pozele până pe 15 aprilie ora 23.50. Ataşat pozelor poţi să trimiţi şi un mic testimonial de ce apreciezi şi urmăreşti în mod constant www.revista-atelierul.ro, events.revista-atelierul.ro şi participi la evenimentele organizate de noi.

Fii fanul nr. 1 al Revistei Atelierul şi sărbătoreşte cu noi, oriunde te afli în România sau prin lume, cei 6 ani de Revista Atelierul!

Iată cum arată prima noastră sedinţă foto, dedicată celor 6 ani de Atelierul:

Revista-Atelierul

 

Sigla Atelierul

Poţi să o downloadezi de aici:       [ddownload id=”45149″]logo-Atelierul-A4

Logo 6 ani

Poţi să îl downloadezi de aici:   [ddownload id=”45150″]

6-ani-atelierul

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share