CITEȘTI

Provocare: Nuntă cu stil, nuntă cu produse de auto...

Provocare: Nuntă cu stil, nuntă cu produse de autor!

Distribuie articolul:
Share

Cum deja știm cât de mult vă plac provocările, ne-am decis să vă propunem şi anul acesta să găsim din nou cele mai frumoase poveşti de nunți handmade şi cu produse de autor.

Care este povestea ta? Astfel, dacă nunta ta a fost realizată în proporţie de peste 50% cu produse handmade sau de autor şi vrei să o prezinţi cititorilor Revistei Atelierul drept inspirație, te invităm să ne trimiți până pe 1 septembrie 2016, 10 poze  (250- 300 KB/imaginea, 900x 600 pixeli) reprezentative (neapărat cu numele fotografului) la [email protected].

Nu uita să scrii şi o mică prezentare a acestui frumos eveniment și descrierea sau povestea  (scrisă cu diacritice) produselor handmade de 4-5 paragrafe. Iar dacă te simți inspirată/inspirat te încurajăm să ne scrii și povestea ta și a jumătății tale. Poveștile de dragoste sunt mereu pline de optimism, frumusețe și inspirație!

Revista Atelierul

Sursă imagine: Nicomade

Vrem să prezentăm cititorilor Revistei Atelierul cum o nuntă realizată cu produse handmade si de autor poate fi elegantă, chic şi să îi inspirăm să îţi urmeze exemplul.

Uite aici o mică parte dintre poveştile primite în cadrul ultimelor ediţii:

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share