CITEȘTI

Câştigă un loc la şcoală de vară de Scriere creati...

Câştigă un loc la şcoală de vară de Scriere creativă!

Distribuie articolul:
Share

Later edit: Florentina Larion primeşte locul.

În cazul în care Florentina nu ne va răspunde până pe 9  iunie la e-mail, vom realiza o nouă extragere.

***

Poţi câştiga un loc la Școala de vară de Scriere creativă, premiul oferit de prietenii noştri de la Fundaţia Calea Victoriei.  Tot ce trebuie să faci este să ne laşi un comentariu la acest articol,  cu motivele pentru care ai vrea să participi la această şcoală de vară.

Asteptăm comentariul tău în perioada 23 mai – 5 iunie 2016, până la ora 23.00. Atenţie: nu există un răspuns mai bun sau mai puţin bun.

Prin înscrierea ta la acest concurs, îți iei angajamentul că vei putea participa la fiecare curs al acestei şcoli de vară. Vom anunţa cui îi va reveni locul (prin extragere la sorţi) la acest atelier pe 7 iunie 2016 pe www.revista-atelierul.ro

Succes tuturor!

 ***

Detalii:

Fundația Calea Victoriei organizează în perioada 13-17 iunie, de la ora 19.00, Școala de Vară de Scriere creativă, susținută de Mario Barangea și Dana Alexandra Popa.

Acest atelier (interactiv și relaxat) este gândit ca o parte introductivăîn procesul scrierii creative, definită pe axa formulării fericite a unor mixaje imaginative.

Sună complicat? De fapt, nu e… Învățăm doar să scriem așa cum vrem să scriem, explorând ceea ce ne conturează.

Cele cinci întâlniri vor fi marcate de exerciții care unesc ludicul și coerența. Vom încerca să conturăm teme precum:

  • fluxul și refluxul imaginației creatoare
  • căutarea și găsirea „propriei voci”
  • stările de agregare ale cuvântului
  • identitatea și alteritatea în persoana autorului
  • lectura critică și lectura creativă

Atelierul se bazează pe ideea interactivității. Departe de a fi un curs academic, obiectivul principal rămâne posibilitatea exprimării libere, în scris, dar și oral, a fluxurilor mentale neexplorate.

Lectori: Mario Barangea și Dana Alexandra Popa

Data începere: 13 iunie; Ora curs:19:00

Frecvența: zilnic (luni-vineri; 13-17 iunie)

Cost: 250 ron; Cost studenți și pensionari: 225 ron

Locul desfășurării: Str Popa Soare 40, etaj 1 (în apropierea rondului Pache Protopopescu și pieței Sfânta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Înscriere la [email protected]

Sursă imagine: slowsupreme.ro

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Cristina

    1 iunie

    Acum cativa ani am participat la niste ateliere de scriere creativa care mi-au placut foarte mult, iar apoi am coordonat eu niste ateliere similare in cadrul unor proiecte de voluntariat, ateliere care au fost pe placul participantilor 🙂 – cel putin asa rezulta din feedback-ul lor. Participand la acest curs as avea ocazia sa invat lucruri noi si, daca prezinta interes, sa va povestesc mai multe detalii despre tehnica de scriere creativa pe care am invatat-o & am utilizat-o eu 🙂

  2. Monica Patriciu

    30 mai

    De ce as vrea sa particip la acest atelier? Pentru că îmi place să scriu și să învăț. Și pentru că aș vrea să-l compar cu alte ateliere de scriere la care am fost.

  3. Vreau sa particip la acest atelier pentru ca imi plac oamenii care inspira prin scris. Unele schimbari din viata mea le-am facut dupa ce si eu la randul meu am citit carti/ articole care mi-au dat un imbold. De curand am inceput sa scriu pe un blog (https://infuzordeidei.wordpress.com/) si as vrea sa invat sa ma exprim mai frumos si sa imi descoper stilul.

  4. Iuliana

    24 mai

    Buna ziua! M-ar interesa sa particip, dar tocmai am devenit mamica. In schimb pentru sotul meu ar fi o ocazie unica. E talentat, dar cursul i-ar da incredere in fortele proprii. Multumesc.

    • Salut, fiecare participant la acest concurs trebuie sa se inscrie singur.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share