CITEȘTI

Cum a fost anul acesta la Femei pe Mătăsari- 6

Cum a fost anul acesta la Femei pe Mătăsari- 6

Distribuie articolul:
Share

Un weekend şi un eveniment pe care îl asteptăm încă de la începutul lunii mai, sau mai bine zis, încă de la finalul ediției de anul trecut. Imaginile complete de la eveniment le găsiţi pe pagina noastră de FB.

Ce se întamplă la Femei pe Mătăsari? Se închide o stradă, se montează o scenă, se aduc nişte trupe super îndrăgite şi se invită nişte artişti talentați care să-şi expună creațiile, conceptele, visele, în ceea ce noi popular numim unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri urbane ale verii. Pentru că exact asta este:  un festival al verii organizat ca la carte, unde oamenii vin să socializeze, să bea o limonadă, să participe la concursurile trăznite cum ar fi cursa pe tocuri (la care, apropo, au participat şi băieţii), să asculte muzică bună, să se relaxeze la umbra într-un hamac, să deguste preparate homemade, să rămână la curent cu tot ce se întamplă în universul artistic şi urban, iar lista poate continua.

revista_atelierul_femei_pe2 revista_atelierul_femei10 revista_atelierul_femei6 revista_atelierul_femei5 revista_atelierul_femei4jpg revista_atelierul_femei3 revista_atelierul_femei_pe_

Fotografii realizate de Daniela Lazăr

Revista Atelierul a fost prezentă la festival ca în fiecare editie. Am luat pulsul evenimentului şi v-am ținut la curent – pe noul nostru cont de Instagram, dar şi pe Facebook – cu tot ce se întampla. Instagram, după părerea noastră este o aplicație excelentă pentru astfel de ocazii.

La standul Revistei Atelierul am avut baloane in formă de înghețată, brioşe homemade gătite cu drag de Elisa, câteva ediții print ale revistei Atelierul şi ale catalogului Nopții Albe a Creatorilor şi Designerilor de produs şi un car de entuziasm transmisibil, pentru toată lumea care se oprea să ne salute.

Am petrecut alături de voi un weekend de vară minunat, am inspirat şi ne-am lăsat inspirate, iar până la ediția de anul viitor vă lăsăm să admirați câteva imagini în care fotografii noştri au surprins perfect atmosfera de mai de pe Mătăsari.

revista_atelierul_femei_102 revista_atelierul_99 revista_atelierul_100 revista_atelierul_101 revista_atelierul_103jpg

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share