CITEȘTI

Jazz in the Grass 13 / BREEZE – “Latin Jazz”...

Jazz in the Grass 13 / BREEZE – “Latin Jazz”

Distribuie articolul:
Share

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS prezintă

Jazz in the Grass 13 / BREEZE – “Latin Jazz”

08 iunie 2016, ora 19:30

Grădina Floreasca

(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Grădina Floreasca vă invită la o seară de muzică live deosebita, un melanj de bossa nova, samba, choro, baiao, partido alto, jazz și brazilectro.

Revista_Atelierul

Trupa Breeze reprezintă un proiect unic pentru România și aduce o nouă perspectivă în muzica braziliană a anilor ‘60.  O briză aproape autentică din Brazilia, materializată prin 5 instrumentiști pasionați și o voce senzuală transpun publicul într-o stare de visare și relaxare.

Grădina Floreasca, oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

BREEZE – “Sabores do Brasil”

Acest proiect aduce împreună cinci dintre cele mai interesante si consacrate nume ale scenei de latino/jazz din Romania: Ioana Siia – voce, Florin Siia – Bass/babybass/percutii, Ovidiu Cristian CHICO – tobe/percutii, Albert Tajti – Pian, Ciprian Pop-chitara.

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, partenerul și co-organizatorul stagiunii, vă propune pentru acest sezon o serie de concerte cu adevărat de excepție, găzduite de Sala Radio din București (mai multe detalii pewww.eventim.ro):

* ELEVATION (USA) feat. Lucian Ban – “Songs from Afar” – 6 Octombrie;

* JACK DeJOHNETTE feat. RAVI COLTRANE: 3 Noiembrie

–––––––––––––-

INTRARE LIBERĂ

Rezervări – 0755 085 967

Jazz Syndicate Live Sessions / Grădina Floreasca

Jazz in the grass 13

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share