CITEȘTI

Au început înscrierile la V for Vintage #17

Au început înscrierile la V for Vintage #17

Distribuie articolul:
Share

Înscrierea este deschisă tuturor celor care dețin un brand creativ din domeniile: design vestimentar | bijuterie de autor | accesorii | obiect | vintage.

Pentru a te înscrie complează formularul pe www.vforvintage.ro. În cazul colecționarilor de vintage și designerilor de obiect, se trimit detaliile de înscriere la [email protected].

Aplicația la V for Vintage #17 se face pe baza unui portofoliu de minim 10 piese noi, unice, conform temei ediției.

Tema V for Vintage #17 este Mix&Match: amestecurile neașteptate reprezintă una dintre cele mai importante tendințe de anul acesta, iar V for Vintage vă ofera ocazia să o exploatați în cel mai creativ mod cu putință.
‘No rules’ devine singura regulă pentru aceasta ediție, iar mixarea de imprimeuri, culori, texturi, materiale sau stiluri este unealta de care trebuie să profitați în procesul de creație și să dați naștere unor combinații inedite, vandabile și relevante pentru moda actuala.

Revista_Atelierul

Detalii și suport pentru înscrieri pe www.vforvintage.ro

Data limită de înscriere la V for Vintage #17 este 1 Octombrie 2016.

V for Vintage #17 este primul și cel mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage, conector al inițiativelor locale în materie de design.

 

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share