CABAL 02

Distribuie articolul:
Share

CABAL 02 – Tensnake, Culoe de Song, Helen LIVE, Disco Snagov, Andreea Veder

10 iulie 2016

14:00-22:00

Grădina Botanică

[Șos. Cotroceni 32]

10 iulie, între 14:00 și 22:00, este a doua filă din povestea Cabal, narată de semi-zeul Tensnake și maestrul Culoe de Song. Dacă Tensnake, retras în orașul nemțesc Hamburg, se face responsabil de transformarea și cultivarea deep house-ului contemporan universal, Culoe de Song propagă înțelepciunea muzicală specifică originilor sale sud-africane pe mapamond cu o consecvență admirabilă. Experiența CABAL 02 este completată de un LIVE act susținut de artista locală Helen, Discosnagov și Andreea Veder.

Revista_Atelierul_CABAL-02-

CABAL este contextul diurn-estival ce reunește prieteni cu o ardentă pasiune comună pentru underground electronica. Prin trilogia de evenimente găzduite de Grădina Botanică, Cabal urmărește echilibrul dintre minte, fizic și spirit, cele trei componente definitorii pentru experiența umană. Diverse elemente se lasă expuse treptat pentru completarea experienței holistice propuse prin noul concept, ce poate fi urmărit pe pagina de Facebook CABAL.

 Accesul se face DOAR  prin înscrierea prealabilă într-o aplicație unică contactând unul dintre ambasadori. Numărul invitațiilor este LIMTAT. Mai multe detalii:

Răzvan Sîrbu https://www.facebook.com/razvan.mtn  0721666291

Sinzi Baltac https://www.facebook.com/sinzibaltac

Raluca B Carmen https://www.facebook.com/raluca.bcarmen

Adela Alexa https://www.facebook.com/alexa.adela

Petra Paitici https://www.facebook.com/princessapetra

Adina Bucur https://www.facebook.com/adinaxbucur

Sorana Nedelea https://www.facebook.com/soraanaa

Andra Ratiu https://www.facebook.com/andra.ratiu

Marius S Claudiu https://www.facebook.com/GENTLEMANST0UCH

 Tensnake

True Romance, Mirau, Defected, Running Back, Permanent Vacation

 Disco modern de înaltă precizie – astfel este ilustrată de New York Times arta producătorului german Tensnake, cu o contribuție epica la reinventarea muzicii deep house. Combinația câștigătoare de funk, disco și house al anilor 90, provenit din perioada când Marco aka Tensnake începea să simtă gustul muzicii electronice la doar 16 ani, a răsunat de pe toate scenele relevante ale lumii, consolidându-i o reputație impecabilă printre liderii producțiilor house și disco cu al său label True Romance.

 Somptuos în creație și perfecționist în remixare, Tensnake este un magnet de admirație, venită de la monștri sacri din universul electronica, de la Pete Tong și Annie Mac la Friendly Fires și Aeroplane. Pe lângă pepitele de aur ”Coma Cat”, ”Love Sublime” sau ”Pressure”, promotorul house execută la comandă reinterpretări în stilul propriu pentru piesele celor ca Lana Del Rey, Pet Shop Boys, London Grammar, Junior Boys, Little Dragon sau Goldfrapp.

 http://www.tensnake.com/

http://soundcloud.com/tensnake

https://www.facebook.com/tensnake

Culoe de Song

De Song Music

Cu origini pe coasta de Est a Africii de Sud, Culoe de Song este genul de artist cu veleități fascinante de Dj, remixer și producător care investește în pasiunea sa pentru muzică absolut tot ce are de când a descoperit talentul de geniu cu care a fost înzestrat. Fundamentul carierei sale ca parte din revoluția muzicală sud-africană e marcat de colaborarea cu fenomenul Afropolitan house Black Coffee și semnarea la casa sa de discuri Soulistic Music cu producții incandescente pe ringul de dans.

Harta desenată până în prezent pe mapamondul muzical de afro-house-ul sculptural al lui Culoe de Song strălucește prin lansări la label-uri cu o personalitate aparte, de la casa germană de producție Innvervision și Offering Recordings din Belgia la Mule Musiq din Japonia. Traseul internațional urmat este presărat cu apariții la Sonar, Amsterdam Dance Event și toate marile festivaluri africane, unde seturile expuse au devenit emblematice pentru ritmul tribal expresiv, dar stubtil dictat de inima sa.

http://www.culoedesong.net/

https://www.facebook.com/CuloeDeSongFanPage

https://soundcloud.com/culoe-de-song

Facebook:

https://www.facebook.com/events/1718758515040009/

 Sponsori:

[absolut][grolsch][aqua carpatica][urban monkey]

Media:

24 FUN, ACTUALITY.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, DJSETS.RO, HYPERFLESH.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, M.O.V. (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), ORASULM.EU, ONE VIBE, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, URBAN.RO, URBN CONCEPT STORE, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZONGA, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI STRICT INTERZIS!

 

 

Save

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share