MASQUÉ FUTURE URBAN

Distribuie articolul:
Share

Roger Sanchez

 Golan DJ Set // Fouchat // OK Corral // Snups

Terasa Promenada // Calea Floreasca nr.246B, Bucureşti

29 iulie 2016 // ORA 22:00

Dansăm sub stele pe Terasa Promenada – O super-noapte cu promotorul house-ului clasic în Ibiza, Roger Sanchez, pe 29 iulie, la ora 22:00. Alături de el, urcă pe scenă GOLAN, Fouchat, OK Corral și Snups.

”Arta mea avansează neîncetat, fără a-și pierde cursul creat” spune Roger Sanchez, a cărui vibrație afectivă dată muzicii house a mișcat cele mai ”hot” pupitre din Ibiza, transformându-l într-un creator de tendințe în dance-ul universal. Așadar, pe Terasa Promenada, Sanchez aka S-Man și setul său de un House clasic pur ne poartă într-o călătorie urbană în timp.

Terasa urbană este îmbrățișată și de acordurile nudisco electronica ale băieților de la Golan în formulă DJ Set, alături de proiectul nufunk house OK Corral, fondat de Tiberiu Jakab și Bogdan Danciu (aka Vania și Thornado), precum și selectorii urbani Fouchat și Snups.

revista_atelierul

Pășim în viitor pe 29 iulie la ora 22:00, propunând pentru această seară de vară un dresscode Future Urban Chic, inspirat din entuziasmul de a descoperi mereu ce ne rezervă viitorul. Accesul se face doar pe bază de invitație. Un număr limitat de invitații sunt disponibile la Info Point-ul de la parterul Promenada Mall.

DRESSCODE: FUTURE Urban-Chic

LINEUP:

ROGER SANCHEZ

New York (USA)

Stealth Records/UNDR THE RADR

Un star al muzicii Dance internaționale, Roger Sanchez aka S-Man este un DJ adorat de publicurile din întreaga lumea. Originar din New York și responsabil de o serie de rezidențe în cluburi relevante din Ibiza, Sanchez fascinează prin abordarea clasică asupra muzicii House, demonstrată de prezența notabilă în Ministry of Sound și de succesul propriei case de producție Stealth Records, precum și al podcastului său Release Yourself, fondat în 2007.

Făcând din ”Essentialy New” a lui Pete Tong un hit global, acest DJ și producător transformă în aur orice atinge. Pentru artistul instantaneu reconoscibil prin ”sound-ul” duios din super-hit-urile ”Lost” (cu un remix de 15 milioane de audiții pe Youtube) sau ”Another Chance”, anul 2015 a fost cel mai profilic an al său din punct de vedere creativ, cu lansări ca ”Remember Me” sau ”2Close” alături de GTO . În 2016, Roger Sanchez este artistul ce oferă o experiență House clasic unicat ce nu trebuie ratată de niciun pasionat urban din sfera Electronica.

https://www.facebook.com/rogersanchezfanpage

http://youtube.com/rogersanchezmusic

https://instagram.com/djrogersanchez/

LINE-UP:

Roger Sanchez (classic house set)

GOLAN DJ Set

Fouchat

OK Corral

Snups

ACCES:

  • Doar pe bază de invitație.
  • Un număr limitat de invitații sunt disponibile la Info Point-ul de la parterul Promenada Mall.
  • Mai multe informații despre invitații la:
  • Info Point Promenada,
  • [email protected]
  • Răzvan Sîrbu -https://www.facebook.com/razvan.mtn

DETALII:

DATA: Vineri, 29 iulie 2016

ORA: 22:00

LOCAȚIE: Terasa Promenada

ADRESĂ: Calea Floreasca 246B

EVENIMENT FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/1757987041081606/

ORGANIZATORI:

Mall Promenada – https://www.facebook.com/Promenadaro/?fref=ts

Masqué – https://www.facebook.com/masquemystery/?fref=ts

SPONSORI:

Absolut – http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

Heineken – https://www.facebook.com/heineken/

Aqua Carpatica – http://www.facebook.com/aqua.carpatica

Urban Monkey – https://www.facebook.com/urbanmonkey.at

PARTENERI MEDIA:

Radio ZU – https://www.facebook.com/radiozu

24 FUN, ACTUALITY.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, DJSETS.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, M.O.V. (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), ORASULM.EU, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, UTV, VINSIEU.RO, ZONGA, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI STRICT INTERZIS!

MASQUÉ 2eme Édition

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share