CITEȘTI

Summer Well 2016 – un festival eco, muzică bună și...

Summer Well 2016 – un festival eco, muzică bună și noi experiențe digitale

Distribuie articolul:
Share

Festivalul susținut de Orange deja de șase ani este mai mult decât o serie de concerte, este ,,un festival ca o vacanță”.  Toate informațiile utile despre festival pot fi găsite în aplicația Summer Well, un ghid complet, esențial pentru participanți, ce se poate descărca gratuit din App Store, Google Play sau Windows Store. Aplicația se va actualiza cu elemente noi înainte de festival și va conține informații legate de brățările de acces, plata la festival, transport, harta festivalului, precum și lista detaliată a tuturor activităților.

Zona Orange de la Summer Well a fost creată pornind de la conceptul „connected experiences”. Vizitatorii vor putea afla aici mai multe despre casele și mașinile inteligente și despre o viață mai simplă și mai bine conectată, în general.

image001Cei prezenți la festival sunt invitați să descopere și Orange TV Go – Relax Area. Aici se pot distra cu Orange TV Go, prin care au acces gratuit, pe telefon sau tabletă, la o colecție de filme pregatită exclusiv pentru Summer Well. În plus, se vor putea bucura și de o experiență de cinema inedită, cu proiecții speciale.

La Orange Junior Digital Playground, cei mici își vor putea petrece timpul cu activități speciale. Vor avea la dispoziție jocuri și aplicații pe măsura lor și își vor putea face poze cu Millidge și Doig pe o miniscenă amplasată la locul de joacă.

Festivalul Summer Well este un festival al erei digitale, cu o importantă componentă eco, urmând tradiția anilor trecuți. Astfel, pentru promovare, se folosesc cu precădere suporturi și tehnologii digitale și canalele de social media, în detrimentul posterelor și al flyerelor.

Zece trupe vor concerta pe scena Summer Well 2016: The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years, The Neighbourhood, Crystal Fighters, Milky Chance, BØRNS, Blossoms, Sundara Karma și HÆLOS.

Porţile festivalului se vor deschide la ora 15:00 în ambele zile. Pentru a ajunge direct la festival, va exista o linie specială RATB care va face legătura între Piața Victoriei şi Domeniul Ştirbey şi va fi disponibilă începând cu ora 14:30 în ambele zile de festival, pe 13 şi 14 august. Linia este directă şi plecările vor fi la aproximativ la fiecare 30 de minute. La finalul fiecărei zile de festival, după ultimul concert, autobuzele se vor găsi la ieșirea de pe domeniu și vor pleca către București la același interval, până la ora 4:00 dimineața.

Bilete mai pot fi achiziționate la prețul de 355 lei + taxe din aplicația mobilă Summer Well, din orice shop Orange, pe www.easytickets.ro sau  www.eventim.ro.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share