CITEȘTI

Plantele la plimbare. Un mod surprinzător de a pur...

Plantele la plimbare. Un mod surprinzător de a purta natura

Distribuie articolul:
Share

Cine spune că plantele trebuie să stea locului? Toată ziua într-un ghiveci plictisitor, cu aceeași priveliște în fiecare zi. Cum ar fi să scoatem floricele la plimbare? La gât, în piept sau chiar cu bicicleta în oraș.

plante de purtattopplepin-mint-4-2octaring-bluetopplebike-coral-6

Ai nevoie de un ghiveci special sau poți improviza chiar tu ceva în funcție de cum vrei să porți floricica.

Ce plante poți purta?weareble plants

Suculentele sunt plantele perfecte pentru astfel de condiții. Nu au nevoie de multă apă sau lumină și rezistă plimbărilor prin soare, ploaie sau vânt. Pe lângă asta, sunt și ușor de plantat. Ai nevoie doar de o frunză de suculentă, pământ și ceva nisip. Mai întâi, trebuie să lași frunza câteva zile, astfel ca zona de unde a fost tăiată să se usuce, apoi o pui în mixtul de pământ și nisip și o uzi. (mai frecvent la început ca să aibă putere să-și refacă rădăcinile). Asta e tot!

 

 

Tillandsia este o plantă aeriană pe care trebuie numai să o lipești cu un pistol de lipit de suportul în care va fi plantată. Nu-ți face griji, planta nu va păți nimic dacă o vei atinge cu siliconul fierbinte! În rest, planta trebuie numai udată prin pulverizare. Nu are nevoie de pământ.

Altfel, poți pune florile preferate ca într-o vază, numai că trebuie să pui un burete îmbibat cu apă la baza tulpinii ori găsești tu altă idee luminată pentru a rezolva astfel problema.

topplebike-yellow-3nm-23bvcbnfcxvbcnbfvnvb

Nu-i așa că e o alternativă minunată la inelul de logodnă? Tu cum ai reacționa? E un cadou perfect pentru iubitoarele de natura.

rings-25

Sursa ideilor și a imaginilor este Wearable planter.

O zi înflorată să aveți!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share