CITEȘTI

The Fresh se întoarce din vacanță alături de Wax T...

The Fresh se întoarce din vacanță alături de Wax Tailor LIVE band

Distribuie articolul:
Share

Pe 15 octombrie, The Fresh se întoarce din vacanță alături de Wax Tailor LIVE band.

Terra Events Hall găzduiește un spectacol incredibil ce face parte din turneul extins în care Wax Tailor desenează toată lumea prin muzica noului său album ”By Any Beats Necessary”. Pregătind terenul pentru al cincelea său material discografic, de pe care putem savura momentan doar deliciosul single ”I Had a Woman”, francezul vizionar ne invită într-o călătorie sonoră atemporală în care dansul face legea.

Seara se deschide la ora 22:00 alături de talentalul turntablist local Power pe Vinyl și noul produs al scenei de hip-hop de la noi, Cred Că Sunt Extraterestu. Biletul costă 50 de lei și e disponibil în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro, Kompostor.ro și la H2O.

15-Octombrie---Wax-Tailor

WAX TAILOR

LAB’ORATOIRE Records

Wax Tailor reprezintă una dintre cele mai proeminente personalități din lumea electro hip-hop și downtempo, fiind unul dintre ambasadorii de preț al trip-hop-ului franțuzesc, dar și al scenei internaționale.

Un artist independent prin excelență, Wax Tailor își încântă constant admiratorii cu stilul său muzical inconfundabil. Cu 4 albume de studio și 2 albume live la activ, peste 600 de apariții în 50 de țări, el atrage fani din lumea întreagă cu mixul său câștigător de hip-hop cinematic, soul și funk.

Viitorul sună bine pentru Wax Tailor, care plănuiește în anul ce urmează un tur extins prin SUA, aflat sub o nouă umbrelă muzicală, ce combină influențe blues, rock și soul. Foarte implicat în creația sa, el transformă fiecare melodie creată într-o reală călătorie muzicală, istorică și cinematică.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LINE-UP:

Wax Tailor LIVE Band

Cred Că Sunt Extraterestu LIVE Band

Power pe Vinyl

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

BILETE:

-50 de lei

– disponibile în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro, Kompostor.ro și la H2O

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PARTENER:

BALLANTINE’S – www.facebook.com/ballantines.romania

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SPONSORI:

GROLSCH – http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

AQUA CARPATICA – http://www.facebook.com/aqua.carpatica

URBAN MONKEY – https://www.facebook.com/urbanmonkey.at

LE BOUTIQUE HOTEL MOXA – http://www.hotelmoxa.com/

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/1755704584676053/

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PARTENERI MEDIA:

KISS FM – https://www.facebook.com/kissfmromania/

24 FUN, ACTUALITY.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, DJSETS.RO HYPERFLASH.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, LIVIAIUSAN.RO, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, M.O.V. (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), ORASULM.EU, ONE VIBE, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, SUBURBAN MAGAZINE, SOUNDZONE.RO, URBAN.RO, UZR.RO,UTV, VINSIEU.RO, ZONGA, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

 

Save

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share