Mihaela Ion: Tânără şi neînfricată

Distribuie articolul:
Share

Mihaela Ion, co-fondatoarea proiectelor Revista Atelierul şi “Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs” este printre cei 23 de „Tineri și neînfricați: artiști și producători culturali români contemporani sub 30 de ani” conform Modernism Punct Ro!

Suntem mândre de Mihaella Ion şi vă aşteptăm la următoarea ediţie Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia a V-a, detalii aici: https://www.revista-atelierul.ro/2016/08/22/inscriere-noaptea-alba-a-creatorilor-si-designerilor-de-produs-editia-a-v-a/

Noaptea albă a creatorilor si designerilor de produs este o platformă activă, eveniment anual, de networking şi inspiraţie, dedicat persoanelor creative din România. Confirmarea acestui merit a venit și prin includerea proiectului, organizat de Asociaţia Atelierul de Creaţie, printre cele finaliste la Gala Societăţii Civile, secţiunile Artă şi cultură şi Impact, Gala Elle Decoration, şi finanţările primite din partea AFCN şi Ministerului Culturii. Mai mult, voluntarii săi au fost printre finaliştii Galei Nationale a Voluntarilor, secţiunea Artă şi cultură.

***

Proiectul „Tineri și neînfricați” adaugă la Modernism.ro o secțiune dedicată artiștilor și producătorilor tineri de cultură vizuală contemporană, prin mai multe tipuri de focusuri (arhivare – cantitativ, portrete video, foto, audio – calitativ), completând cu și sortând în același timp informații și idei cu și despre un segment creativ foarte dinamic în România, tinerii. Abordarea critică este minimală, scopul fiind o promovare pe orizontală a fenomenului artistic contemporan românesc.

Partenerii și prietenii Modernism.ro sunt invitați să trimită sugestii de artiști și producători culturali, pentru a fi incluși în proiect, la adresa ism at modernism.ro.

Proiect co-finanțat: Administrația Fondului Cultural Național

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share