Din șosete adunate…

Distribuie articolul:
Share

Știi momentul ăla când împachetezi hainele tocmai spălate și uscate și constați  că îți lipsește … o șosetă. Dar vai, erau șosetele preferate, moi și multi-colorate!… și ai rămas cu una. Nu-ți vine chiar să o arunci și, cu inima strânsă,  o îndeși în fundul sertarului în speranța că-i va apărea jumătatea, deși în sufletul tău știi că asta nu se va întâmpla.

Eh, hai! Scoate șoseta din sertar și iată ce poți face cu ea!

njf_sockpuppets-982bd399

Sursa

Niște marionete hazlii sunt primele care îmi vin în minte când văd o șosetă solitară. Sunt numai bune de jucat în zilele cu ploaie sau vânt, cu copiii spectatori și părinții actori sau invers!

img_0996

Sursa

Șarpele acesta poate avea mai multe întrebuințări: jucărie, pernă și (practica din mine strigă) accesoriu de pus la geam sau la ușă să nu tragă curentul. Haha!

diy-cactus-phone-case-sock-spot

Sursa

Ce rost are să dai banii pe o husă de telefon când o poți face tu din ce găsești prin casă. O șosetă, niște fetru sau alt material textil, mărgele, nasturi. Nu-i mai faină?

easy-no-knit-mug-cozy

Sursa

Aaa…perfectă pentru vremea de acum. Nici că mi-ar veni să fac altceva decât să am o carte în mână, în cealaltă o cană cu ceai și să mă cuibăresc într-un fotoliu cu multe perne.

img_9200

Sursa

Și dacă tot veni vorba de vreme rea, chiar mi-ar plăcea și mie aceste mănuși chic. Cu ele poți să numeri mai bine banii din portofel, nu? Sau măruntul. Haha!

orphan-socks-small-plants-pot-made-from-waste-plastic-materialSursa

18-mason-jar-vases

Sursa

Acum chiar că mă gândesc să sacrific niște șosete fie ele desperecheate sau nu. Ideile acestea îmi dau inspirație să colorez puțin casa.

socktopus-craft

Sursa

img_0294

Sursa

Pentru aceste pufoase brățări trebuie să tai fâșii de șosete, să le bagi în mașina de spălat și rezultatul va fi unul surprinzător. N-ar fi de mirare dacă ceilalți nu ar putea ghici de unde provin aceste accesorii. Pentru mai multe detalii intră pe sursa pozei.

Vezi, nimic nu trebuie aruncat. Totul se poate refolosi!

Aștept de la voi imagini cu obiecte pe care le-ați făcut voi cu mâna voastră…din șosete, bineînțeles.

Save

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share