CITEȘTI

Grobby Anne este DJ-ul Nopţii albe a creatorilor ş...

Grobby Anne este DJ-ul Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs

Distribuie articolul:
Share

Grobby Anne activează de peste 10 ani ca DJ în zona underground şi nu numai, în Bucureşti, a avut seri în Underworld, Expirat, B52, Fire Club, J’ai Bistro, SubSol Bar, Loft, Tago Mago (Festivaluri: a  pus muzică la Bestfest în cadrul scenei B52 şi la Greensounds 2016).

Groove Therapy este un concept gândit de Eugen acum mulţi ani şi e menit să acopere genuri diferite de muzică într-un playlist „groovy”.

image1A cincea ediție a proiectului Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs are loc pe 22 octombrie 2016 la Centrul Cultural “Casa Artelor” (B-dul Mircea Vodă, nr. 5) din București, între orele 19:00 – 04:00. Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este un eveniment-expoziție ce invită creatorii de produs, designerii de produs și publicul acestora la Centrul Cultural “Casa Artelor”, un spațiu de consum de cultură adecvat pentru a încuraja interacțiunea lor și a genera astfel networking şi inspiraţie.

FB event: https://www.facebook.com/events/687833798043423/

Hashtag eveniment #blanchenuit

Ediția de anul acesta a Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este finanțată de Ministerul Culturii

Cum ajungi la Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, editia a V-a, la Centrul Cultural Casa Artelor (Bd-ul Mircea Vodă, Nr. 5), clădire unde este şi Casa de Căsătorii a Sectorului 3:

  • Cu metroul până la Piaţa Unirii şi 10 minute de mers pe jos via Bd-ul Corneliu Coposu (900m);
  • Cu autobuzul 116, 117 sau 313 din Bd-ul I.C. Brătianu până la staţia “Matei Basarab”, care este fix în fata Centrului Cultural Casa Artelor
  • Cu maşina către Bd-ul Mircea Vodă, Nr. 5 (Piața Unirii/DN6/E70/E81 prin Bd-ul Corneliu Coposu;
  • Cu taxiul către Bd-ul Mircea Vodă, Nr. 5, de la Piaţa Unirii prin Bd-ul Corneliu Coposu.

Save

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share