CITEȘTI

Creative Bars vine la Noaptea albă a creatorilor ş...

Creative Bars vine la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs

Distribuie articolul:
Share

A cincea ediție a proiectului Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs are loc pe 22 octombrie 2016 la Centrul Cultural “Casa Artelor” (B-dul Mircea Vodă, nr. 5) din București, între orele 19:00 – 04:00. Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este un eveniment-expoziție ce invită creatorii de produs, designerii de produs și publicul acestora la Centrul Cultural “Casa Artelor”, un spațiu de consum de cultură adecvat pentru a încuraja interacțiunea lor și a genera astfel networking şi inspiraţie.

FB event: https://www.facebook.com/events/687833798043423/

Hashtag eveniment #blanchenuit

Ediția de anul acesta a Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este finanțată de Ministerul Culturii

Creative Bars şi activitatea lor impresionantă:

Bifăm an de an o serie întreagă de evenimente: petreceri private sau corporate, gale, nunţi, botezuri şi aniversări. Câte dintre ele sunt îndeajuns de wow pentru a le invidia şi pentru a ne dori ca noi să fi avut acel ceva care face diferenţa la evenimentele noastre?

Pentru toţi cei care nu se tem să sfideze convenţiile şi tradiţiile, din cauza celor care îşi doresc evenimente ale lor mai presus de orice şi deoarece e o mare provocare să creezi elemente pline de personalitate au apărut Creative Bars  – primele concepte de baruri inovatoare pentru evenimente deosebite, calde scoase din cuptor de către Creative Arts.

Dincolo de ideile inovatoare, multe dintre ele în premieră pe piaţa din România, Creative Bars mai aduc şi serviciile complet interactive şi customizabile  – oricine își poate crea propriul bar adecvat tematicii oricărui eveniment. Dacă vă plac dulciurile, dar și ceaiul și cafeaua, vom gândi cea mai bună și cea mai spectaculoasă combinație.

creative-bar

Fie că vin în completarea unui meniu sau ele însele sunt piesa centrală a tot ce e delicios, barurile creative îmbină calitatea și prospețimea produselor cu elementele boeme de décor și vor atrage atenția invitaților pentru scurta perioadă de timp cât vor vor participa la eveniment.

Și deoarece Creative Bar nu înseamnă doar bine-cunoscutele Candy Bars sau Lemonade Bars, ci funcționează bine la provocări, gândim concepte noi și adecvate tuturor evenimentelor voastre speciale. Primim idei care să ne stimuleze creativitatea pe [email protected] și 0721.321.890 iar tot ce ne pasionează găsiți pe http://creativebar.ro

***

Cum ajungi la Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, editia a V-a, la Centrul Cultural Casa Artelor (Bd-ul Mircea Vodă, Nr. 5), clădire unde este şi Casa de Căsătorii a Sectorului 3:

  • Cu metroul până la Piaţa Unirii şi 10 minute de mers pe jos via Bd-ul Corneliu Coposu (900m);
  • Cu autobuzul 116, 117 sau 313 din Bd-ul I.C. Brătianu până la staţia “Matei Basarab”, care este fix în fata Centrului Cultural Casa Artelor
  • Cu maşina către Bd-ul Mircea Vodă, Nr. 5 (Piața Unirii/DN6/E70/E81 prin Bd-ul Corneliu Coposu;
  • Cu taxiul către Bd-ul Mircea Vodă, Nr. 5, de la Piaţa Unirii prin Bd-ul Corneliu Coposu.

 

 

Save

Save

Save

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share