Rucsacuri și poșete cu personalitate

http://www.lostateminor.com/2015/12/10/you-can-now-wear-baroque-architecture-with-these-backpacks-and-purses/
Distribuie articolul:
Share

Deja a început școala și excursiile s-au cam terminat. Nu e însă niciodată prea târziu să ne cumpăram sau să confectionăm niște rucsacuri potrivite pentru a face senzație cu orice ocazie le vom arăta celorlați. Și chiar dacă unele dintre ele sunt ciudate, au aspect special, au fost create din materiale care sa imite duritatea pietrelor de construcție, altele sunt din materile diafane pentru a imita penele sau  pur si simplu sunt create din textile obișnuite care imprimate și vopsite  cu talent, imită una dintre plăcerile umane: mâncarea și nu orice mâncare, ci tocmai cea japoneza, sushi.

 

Cu talent și îndemânare,  din lâna împâslită și vopsită cu gust, aripile îngerilor au devenit inspirație și s-au transformat în rucsacuri cu tentă diafană, fină și angelică. Chiar dacă unele modele nu sunt ample, devin practice și purtabile, de dimensiuni mici, față de celelalte modele.

 

 

 

 

 

După îngerii desemnați să fie purtați pe spate, va propun un design mai realist, un peștișor de aur transpus într-o poșetă drăguță, nițel bizară, dar pentru ineditul ei, purtabilă. Pielea de calitate din care este executată îî conferă o calitate aparte, culorile diferă.

 

 

 

Pentru adepții modei baroce un model special propune prin seriozitatea și linia bine definită, o linie clar conturată și imprimeul cu stil. Un designer a creat rucsacuri și poșete care pot părea rigide cu această temă, dar nu sunt. Poate că unele, din prea multă perfecțiune de a imita elemente din arhitectura barocă par a fi desprinse din coloanele unui castel, sunt scuzabile, fiind creații unice ale designerilor care se întrec în a satisface gusturile excentrice ale iubitorilor de istorie purtabilă pe spate.

 

 

 

Și pentru că toamna a coborât peste noi pe neașteptate cu frunzele ei, un creator a decis ca acestea să fie lait motiv pentru niște rucsacuri. Gențile  făcute în dorul verii, cu frunze colorate și încă proaspete sunt practice, purtabile, de sezon. Inspirația creatorilor de rucsacuri cu frunze  a transpus realitatea în modele decorative și așa putem purta ceva din pădure mereu cu noi.

 

 

 

 

 

 

Save

Save

Save

Comentarii

Când nu lucrez, visez, călătoresc sau citesc, mă bucur de soare, sunt o ființă solară, născută primăvara, iubitoare de viață și cărți. De-a lungul vieții am schimbat meserii, țări, limbi, culturi, continente, dar profesiunea de credință a fost dragostea: de carte, de familie, de creație. Am lucrat cu copiii și de la ei am învățat iubirea necondiționată, am stat în natură și ea mi-a insuflat grija pentru cei apropiați, am schimbat orașe și de aici am aflat că tot ceea ce faci trebuie făcut cu rost, am avut suișuri și coborâșuri și acestea m-au făcut mai înțeleaptă și mai răbdătoare. Admir tot ceea ce lumea creează și aduce din profunzimile personale la suprafață, fiecare om este unic, irepetabil și poate lăsa ceva la fel în urma sa.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share