CITEȘTI

Citeşte & descarcă ziarul Nopţii albe a creat...

Citeşte & descarcă ziarul Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs

Distribuie articolul:
Share

Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs a fost unul dintre cele mai cochete evenimente de design din Bucureşti.

Dacă nu ai putut ajunge la eveniment pe 22 octombrie, poţi să descarci de aici, ziarul proiectului:

[ddownload id=”48376″]

                       

 Mihaela Ion, directoarea de proiect afirmă: “Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs este un proiect – platformă activă de networking, ce din 2012 construieşte comunitatea creativilor din România. Produsele prezentate în cadrul acestor evenimente nu sunt spre vânzare, astfel se elimină comercialul şi partea vânzărilor, lăsând loc discuţiilor libere între creatori, vizitatori, bloggeri, mass-media.

Proiectul Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este realizat de echipa Asociației Atelierul de Creație, organizație non-profit ce susține de mai bine de şase ani abordările alternative de prezentare în spații noi de consum de cultură. Încă de la înființare, din 2011, contribuie la construirea şi dezvoltarea comunității designerilor şi creatorilor de produse la nivel naţional. Prin implicarea sa activă în dezvoltarea industriei creative, asociația reușește să promoveze valorile contemporane ale culturii românești.

Proiectul a fost co-finanţat de Ministerul Culturii.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share