CITEȘTI

Cum sa împachetezi dulciurile dăruite de Craciun

Cum sa împachetezi dulciurile dăruite de Craciun

http://www.netgifts.co.za/Shop/South_Africa/Edible_Range/Pink_Sparkling_Chocolate_Arrangement_NETER001.htm
Distribuie articolul:
Share

Pentru sărbătorile de iarnă, un cadou împachetat frumos face o bucurie în plus celui căruia îi va fi oferit. De multe ori dulciurile, tabletele și moșii din ciocolată, bănuții aurii, acadelele și biscuiții sunt dăruite celor dragi într-o formă atent aleasă, iar efortul de a le lega împreună este ușor și nu implică cheltuieli mari. Dulciurile, ceva șiret roșu sau altă culoare în trend, cum ar fi  auriu sau argintiu care niciodată nu se demodează, acadele, bomboane, o sticlă după preferințe, un suport, un borcan de sticlă sau alt material și un pistol de lipit cu silicon, ceva hârtie colorată și inspirație sunt elementele care îmbinate delicat fac cadoul perfect.

 http://www.hercampus.com/school/george-mason/20-diy-holiday-gifts cadou 1

Sursă imagine

http://frenchhenfarm.blogspot.com/search?updated-max=2013-01-06T11:25:00-05:00&max-results=5&start=5&by-date=false

Sursă imagine

Important este ca acadelele care formează sania cu cea mai mai lată dintre tabletele de ciocolată să formeze baza construcției pe care se vor clădi celelalte dulciuri. Cu un pistol cu silicon se pot fixa ușor dulciurile care apoi se leagă cu un șiret sau o panglică asortată. La sfârșit aplicăm moșul în față sau în spatele saniei.

http://oneordinaryday.wordpress.com/2010/12/15/candy-tree/

Sursă imagine

Pe un con de carton, fixat pe o bază mai tare, se pot lipi bombonelele pe care dorim sa le dăruim, iar  în vârf vom atașa o steluță și, gata, cadoul este pregătit.

http://www.thriftyfun.com/Making-a-Candy-Bouquet.html cadou7

Sursă imagine

Din patru pachete de bomboane sau ciocolată, lipite ca să formeze o cutie paralelipipedică, în interiorul căreia se atașează un burete unde se vor înfige dulciuri lipite pe câte un băț, se realizează un cadou pentru pofticioși mari sau mici.

Sursă imagine

Cu bomboane gata învelite și lipite pe hârtiuțe mici, pătrate, se poate decora și camufla o sticlă care ar putea deveni un ananas bun de dăruit. Frunzele se atașează din hârtie în vârf.

http://www.netgifts.co.za/Shop/South_Africa/Edible_Range/Pink_Sparkling_Chocolate_Arrangement_NETER001.htm

Sursă imagine

O sticlă poate fi transformată într-un cadou și dacă este înconjurată de bomboane pe post de flori puse  într-o cutie potrivită.

Si exemplele pot continua,  doar un pic de imaginație, câteva produse delicioase și cineva drag căruia să i le dăruiești cu drag sunt ingredientele unui Crăciun fericit.

Save

Save

Comentarii

Când nu lucrez, visez, călătoresc sau citesc, mă bucur de soare, sunt o ființă solară, născută primăvara, iubitoare de viață și cărți. De-a lungul vieții am schimbat meserii, țări, limbi, culturi, continente, dar profesiunea de credință a fost dragostea: de carte, de familie, de creație. Am lucrat cu copiii și de la ei am învățat iubirea necondiționată, am stat în natură și ea mi-a insuflat grija pentru cei apropiați, am schimbat orașe și de aici am aflat că tot ceea ce faci trebuie făcut cu rost, am avut suișuri și coborâșuri și acestea m-au făcut mai înțeleaptă și mai răbdătoare. Admir tot ceea ce lumea creează și aduce din profunzimile personale la suprafață, fiecare om este unic, irepetabil și poate lăsa ceva la fel în urma sa.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share