CITEȘTI

Apel înscrieri: Artizanul Anului 2016

Apel înscrieri: Artizanul Anului 2016

Distribuie articolul:
Share

Pentru că fiecare creator şi designer de produs este înainte de toate un artizan, vă propunem să vă înscrieţi la premiul Artizanul Anului, ediţia a VI-a.

De şase ani, Revista Atelierul invită toți creatorii și designerii talentați să se înscrie, până pe 15 decembrie, la concursul Artizanul Anului! Punctajul dat de juriu alături de voturile voastre vor stabili cine este Artizanul Anului 2016, avem încredere că voi veţi decide alături de noi, Artizanul Anului 2016.

artizanul-anului_inscriere_1

Jurații noștri vor analiza fiecare brand după următoarele criterii:

  • creativitate/originalitate
  • execuția produselor
  • calitatea fotografiilor de produs
  • promovarea brandului
  • strategiile de marketing şi PR

Inscriere finalizată!

Pe lângă titlul de Artizanul Anului, oferim un pachet de promovare pe www.revista-atelierul.ro:

  • un articol numai și numai despre el și creațiile sale,
  • un banner (timp de 20 zile) pe prima pagină a Revistei Atelierul
  • și un newsletter dedicat trimis tuturor abonaților noștri.

Durată înscrieri: 2 – 15 decembrie 2016, ora 23.59

Durată vot: 17 – 22 decembrie, ora. 23.59

Anunțul câștigătorului: 23 decembrie 2016

În trecut, Artizanii Anului au fost în 2015 – Nicomade, 2014 –  Zubiju, 2013 –  Deliciu Mic, 2012 – Itsy Bitsy Ami, 2011 – Bohemian Sin.

Save

Save

Save

Save

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. mihaella.ion

    14 decembrie

    Apare confirmarea pe ecran imediat ce ai trimis formularul.

    Un site nu este imperativ necesar in cadrul acestui concurs, insa este necesar pentru orice artizan fiind o buna varianta de promovare a brandului si a produselor.

  2. […] până pe 15 decembrie 2016 la competiția Artizanul Anului, completând formularul de aici: https://www.revista-atelierul.ro/2016/12/02/apel-inscrieri-artizanul-anului-2016. Designul de produs a spart bariera artei contemporane şi a căpătat statutul de obiect de artă, […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share