CITEȘTI

Kreativ Løve – spațiul online dedicat oameni...

Kreativ Løve – spațiul online dedicat oamenilor creativi

Distribuie articolul:
Share

Kreativ Løve – [kri: ‘atɪv løːvə] în limba română „Leul Creativ”, este un spațiu online dedicat oamenilor creativi înființat în luna mai 2016 de către Gaby Galamaga. Aici veți găsi informații utile despre diverse tehnici de lucru manual, tutoriale, interviuri, stil de viață, portrete de artiști și multe altele în limba engleză și română.

Kreativ Løve te invită acum la un concurs giveaway care se desfășoară exclusiv pe pagina lor de facebook. Ai toate șansele să câștigi o fetiță de zăpadă pe nume Eira dacă respecți regulamentul concursului.
eira-the-snowgirl
Durata desfășurării concursului :
27.11.2016 – 11.12.2016 ora 00:00 CET.

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 12.12.2016.

Toate detaliile regulamentului le găsești aici.
Mult succes!

PS: Kreativ Løve își propune să devină spațiul tău de inspirație și promovare. Dacă vrei să faci parte din echipă, să colaborezi sau să promovezi lucrările tale sau ale prietenilor tăi pe site, aștept un mesaj la adresa de e-mail [email protected].

Comentarii

Salut, mă numesc Gabriela Galamaga. Sunt designer și creator de produs. De mai bine de 12 ani creez păpuși, ursuleți teddy și decorațiuni de interior. De profesie sunt editor de imagine și redactor. De un an și jumătate sunt mama unui băiețel minunat. Sunt pasionată de artă și film. Îmi plac cărțile pentru copii și biografiile. În timpul liber creez lucruri de mână și scriu texte. Visez într-o bună zi să public o carte pentru copii. Sper că veți citi cu plăcere interviurile mele pe Revista Atelierul iar tutorialele pas cu pas vă vor inspira și pe voi să creați lucruri de mână.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share