V for VINTAGE Christmas Concept

Distribuie articolul:
Share

V for VINTAGE, cel mai mare târg de design contemporan și cultură vintage, spune PREZENT de sărbători. În parteneriat cu Artmak organizăm prima ediție de V for Vintage Christmas Concept – târg de design, artă și gourmet. Pe 17 și 18 decembrie ne întâlnim la Galeriile Artmark, pentru două zile de shopping creativ.

v-for-vintage-christmas-concept
DESIGN | ART | GOURMET

Christmas Concept pregătește o selecție de cadouri creative care te răsfață vizual, tactil, olfactiv și gustativ. Obiecte de ceramică sau porțelan, bijuterii și accesorii de autor, design de obiect, articole de design vestimentar, minunate creme și parfumuri bio, vintage autentic. O selecție atent curatoriată de V for VINTAGE și Artmark.

Și cum vrem să îți delectăm toate simțurile, la Christmas Concept ai o selectie extinsă dedicată artei culinare – gourmet.

Artmark ne întampină cu multa ARTĂ, o expoziție a numelor de referinţă în arta noastră plastică, precum: Ştefan Luchian, Iosif Iser, Camil Ressu, Ştefan Dimitrescu, Nicolae Dărăscu, Nicolae Tonitza,Theodor Pallady, Gheorghe Petraşcu, Rudolf-Schweizer Cumpăna, Alexandru Ciucurencu, Corneliu Baba. Pe scurt, de la Nicolae Grigorescu la Adrian Ghenie.

CÂND: Pe 17 și 18 decembrie 2016
UNDE: La Galeriile Artmark (Palatul Cesianu Racoviţă, Str. C.A. Rosetti, nr. 5
Deschidem sâmbătă și duminică de la 11:00 până la 20:00.
Bilet de intrare 10 lei.

V for Vintage este primul și cel mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage, conector al initiativelor locale de design.
Artmark este casa de licitații de artă înființată în 2008 care selectează, evaluează și pune în circuitul pieței de artă opere cu autenticitate garantată.

Come and Christmas with us!
#vforvintage #christmasconcept

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share