Moș Crăciun vine la Casa Artelor!

Distribuie articolul:
Share

Centrul Cultural Casa Artelor și Primăria Sectorului 3 vă invită în weekend-ul 17-18 decembrie, la evenimentul intitulat “Moș Crăciun vine la Casa Artelor!” ce va avea loc în intervalul orar 18:00 – 20:30, în Curtea Mare a Casei Artelor din Bulevardul Mircea Voda nr.5.

Publicul este așteptat să viziteze expoziția în aer liber „Moș Crăciun – Legendă, Tradiții și Istorie”, precum și o expoziție a micilor artiști plastici din Pepiniera de Talente Ediția a V-a.

Sâmbată 17 decembrie – începând cu orele 18:00 vă invităm la spectacolul „Am plecat să colindăm” Partea I prezentat de micii artiști din Pepiniera de Talente, urmat de un spectacol de magie prezentat de actorul Bogdan Muntean si intitulat „Magicway”. Seara se va încheia cu un concert extraordinar de colinde și cântece de Crăciun intitulat „Blue Magic Christmas” în interpretarea lui Mike Godoroja & Blue Spirit.

Duminică 18 decembrie – Moș Crăciun vine la Casa Artelor însoțit de reni adevarați si pitici fermecați. Noi ca să-l întâmpinăm am invitat: Corul Primăriei Sectorului 3 cu un Mini Recital de Colinde și pe copiii noștri talentați din Pepiniera de Talente cu spectacolul „Am plecat sa colindăm” Partea a II-a.

Vă așteptăm cu drag la Casa Artelor să intrăm în atmosfera magică a Crăciunului, să ne bucurăm de colinde, voie bună si să-l cunoaștem pe Moșul cel bun precum și pe ajutoarele sale: pe cei doi reni adevărați si pe piticii fermecați!

INTRARE LIBERA

Organizator Centrul Cultural Casa Artelor
Finantator Primăria și Consiliul Local al Sectorului 3
Concept – Alice Barb
Coordonator – Masha Țoropoc
Coordonator „Pepiniera de Talente” – Andreea Rotaru

Parteneri: Inspectoratul Școlar Al Municipiului București Sector 3, DGASPC Sector 3, Revista Știință și Tehnică, B1 TV, Ring, Bucharest City App, Revista Atelierul, Radio România București, Voluntarul de Serviciu.

Save

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share