Noblesse Palace Christmas Fair

Distribuie articolul:
Share

Vinerea trecută, 16 decembrie, Palatul Noblesse-Lifestyle Palace s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare și a deschis porțile Noblesse Palace Christmas Fair, un concept inedit de târg de Crăciun, deschis până pe 22 decembrie!

Produse deosebite te așteaptă să le descoperi într-o atmosferă festivă, iar zilele și serile la Noblesse Palace Christmas Fair sunt presărate cu surprize și momente speciale, oferind vizitatorilor o experiență inedită în care se vor bucura din plin de spiritul Crăciunului și atmosfera de sărbătoare în timp ce alegi cadouri deosebite pentru cei dragi!

La parterul și etajul Palatului Noblesse, te asetapta decorațiuni deosebite de Crăciun și mic mobilier special selectate de Noblesse Interiors, clutch-uri din mătase lucrate manual și accesorii rafinate oferite de Silkdom, bijuteriile inedite cu care te va surprinde Cozette Boutique, articole vestimentare custom tailored by Tudor. Personal Tailor, băuturi fine excelente pentru a fi oferite de sărbători de la Casa de Șampanie, bijuterii lucrate manual de meșteșugari oferite de Shukar Bijoux, dulcețuri delicioase și cu arome surprinzătoare realizate de Veronica Dulcețuri Naturale, decorațiuni creative oferite de Deco Box și Saradi Concept, pleduri, eșarfe și pulovere din lâna de cea mai bună calitate prezentate de Atelier deLana, genți deosebite din piele by Smiles Bags, produse inedite din porțelan pictate manual by Istoriato – The Alchemy of Dreams, articole vestimentare oferite de Maruca, Couture de Marie și Chique Mademoiselle, cosmetice Camaleon Cosmetics, coșuri de Crăciun by Florăria Butterflies.

După ce ai găsit cadoul ideal, ești invitat la atelierele de cadouri pentru adulți alături de decoratorii noștri, unde îți poți împacheta și personaliza cadoul, oferind astfel celor dragi un dar deosebit! După o sesiune de shopping reușită te poți răsfăța în Cafeneaua Biblioteka cu vin fiert, cozonaci, gofre delicioase, sortimente diversificate de cafea proaspăt măcinată și multe alte surprize gustoase oferite  de Animo Caffee într-un spațiu inedit: un concept urban, în stil industrial cu un design unic.

 

Magia continuă până pe 22 decembrie la Palatul Noblesse. Fii parte din poveste!

Program Noblesse Palace Christmas Fair

Zilnic: 14:00 – 20:00

Program atelier cadouri

Luni: 17:00-20:00

Marți, miercuri: 15:00-20:00

Joi:15:00-17:00

 

Noblesse Palace Christmas Fair este al patrulea eveniment din seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs, precedat de Luxury Lifestyle Fair, Noble Drinks Fair & Networking Events și Exclusive Beauty & Fashion Shows.

Accesul la târg se va face pe bază de bilete. Prețul unui bilet este de 15 lei/vizitator/zi. Biletele se pot achiziționa de la intrarea Palatului Noblesse. Pe toată perioada evenimentului, Noblesse Interiors își surprinde vizitatorii cu 25% reducere la produsele de mobilier expuse în showroom.

Urmăriți site-ul www.palatulnoblesse.ro și pagina de facebook Noblesse Palace Christmas Fair pentru a fi la curent cu informații detaliate despre programul evenimentului, invitați speciali și concerte live.

Palatul Noblesse este un proiect al Noblesse Group, inițiativă antreprenorială care activează în domeniul industriilor creative și culturale, promovând un stil de viață rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care definește activitățile tuturor brandurilor din cadrul grupului.

 Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier și decorațiuni de lux, Noblesse Academy- cursuri  de dezvoltare, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, Asociatia Culturala Noblesse si Centru de Arte si Evenimente- Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existență reprezentativă.

Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă naționalizării, la perioada postcomunistă și de abandon până în 2012. În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, reststaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, artă și design, un concept unic în Europa.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share