CITEȘTI

Școala Atelierul pentru antreprenori creativi

Școala Atelierul pentru antreprenori creativi

Distribuie articolul:
Share

Începem Școala Atelierul pentru antreprenori creativi, în care vei putea învăţa tot ce ţine de cum să îţi porneşti o afacere în domeniul produselor de autor. Timp de 2 zile, între 18- 19 februarie 2017, de la orele 13:00 la 17:00, te aşteptăm la sediul  The A Hub (Strada Vasile Lascăr, nr. 48-50, Bucureşti)  pentru a participa la cursurile susţinute de Mihaela Ion şi Teodora Vlădescu, iniţiatoarele proiectelor Asociației Atelierul de Creaţie: Revista Atelierul, Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, Meet the designers, Events@Revista Atelierul.

Punem accentul atât pe partea creativă, cât şi pe cea antreprenorială, şi vei primi informaţii despre:

  • cum să-ți descoperi inspirația și stilul personal, de la concept la colecție;
  • creativitate versus plagiat, reproducere şi recontextualizare;
  • designul de produs, între hobby și afacere;
  • cum să-ți creezi un brand;
  • tehnici de promovare a produselor de autor;
  • business modeling: cheltuieli vs profit; branding și rebranding, customer care.

 

Cursul costă 220 RON, iar la final promitem să te susţinem dacă ideea ta se potriveşte profilului www.revista-atelierul.ro. Menţionăm că vom avea invitaţi designeri de produs din România pentru a vă prezenta detalii despre afacerea lor de succes.

 De reţinut:

  • pentru a-ţi rezerva şi păstra locul la Scoala Atelierul pentru antreprenori creativi, trebuie să realizezi plata 100% sau 50% anticipat;
  • noi suntem ONG, nu punem niciun fel de TVA pe factură, cursul va costa la final tot 220 lei;
  • ţinem la punctualitate, originalitatea ideilor şi la discuţiile libere;

Detalii traineri:

Mihaela Ion

Cu un doctorat în istorie şi masterate în domeniul istoriei artei & teoriei şi practicii imaginii, Mihaela Ion se ocupă de organizarea evenimentelor în cadrul asociaţiei, de gestionarea echipelor de proiect şi ea se ocupă de partea birocrată a asociaţiei. Din ianuarie 2013 este acreditată CNFPA drept antreprenor în industria creativă, iar din mai 2013, este Manager Societal. În anul 2012 a fost câştigătoarea bursei Gabriela Tudor în domeniul managementului cultural beneficiind de patru săptămâni de vizită de studiu în Londra. Este trainer al programului Formare Culturală.

Teodora Vlădescu

Teodora Vlădescu a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția, Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Se ocupă de partea vizuală a Revistei Atelierul, de 7 ani lucrează ca graphic designer şi DPT (colaborează cu Cel.ro, editurile Herald și Act și Politon), şi este partea creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie. A iniţiat proiectele Revista Atelierul, Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, Artizanul Anului & [email protected]. Din 2011 gestionează organizarea târgului LaBazar din cadrul Festivalului Urban Femei pe Mătăsari.

Eveniment realizat în 2017!

Mai multe detalii, întrebări şi lămuriri: [email protected]// 0734.52.77. 88 sau 0725.41.87.27

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share