CITEȘTI

Vor prezenta la Școala Atelierul pentru antrepreno...

Vor prezenta la Școala Atelierul pentru antreprenori creativi 2017

Distribuie articolul:
Share

Pasionați de design și antreprenoriat, designeri entuziaști și invitați cu experiență legală în mediul creativ vor fi alături de inițiatoarele proiectului, Mihaela Ion şi Teodora Vlădescu, la primul workshop al noii Școli Atelierul pentru antreprenori creativi, care va avea loc în perioada 18 – 19 februarie 2017  la The A Hub (Str. Vasile Lascăr, 48-50, Bucureşti).

Cursul costă 220 RON, iar la final promitem să te susţinem dacă ideea ta se potriveşte profilului www.revista-atelierul.ro.

În ziua de sâmbătă, 18 februarie, un duo legal vă va prezenta tot ce trebuie să știți despre partea legală din spatele unei afaceri în industria creativă: Ruxandra Vișoiu & Remus Popovici.

Duminică, 19 februarie Nicoleta Stoian, creatoarea brandului Nicomade.me, va prezenta experiența ei și paşii pe care i-a urmat astfel încât să realizeze din proiectul său creativ o afacere.

Ruxandra Vișoiu este avocat definitiv și membru în Baroul București din anul 2014, fiind specializată în dreptul comercial. A absolvit Facultatea de Drept a Universității București și, atât în timpul facultății, cât și în paralel cu profesia de avocat, a desfășurat activități de voluntariat în colaborare cu diverse ONG-uri în domeniul juridic, al drepturilor omului și public speaking. Ruxandra este membră a clubului de vorbit în public Toastmasters International, având numeroase discursuri la activ. Recent a ales să părăsească firma de avocatură corporate cu care colabora, alegând în schimb o carieră de antreprenor în domeniul juridic.

Remus Popovici este jurist și economist, fiind specializat în dreptul fiscal, comercial și dreptul Uniunii Europene. A absolvit atât Facultatea de Drept a Universității București, cât și Academia de Studii Economice București, Facultatea de Comerț, după care a urmat cursurile de Master în Dreptul Uniunii Europene ale Facultății de Drept. Este membru al clubului de vorbit în public Toastmasters International, fiind pasionat de educația non-formală și dezvoltarea personală. Atât în timpul facultății, cât și după absolvirea acesteia a lucrat in corporații din domeniul avocaturii și al finanțelor, precum și în firme mai mici, alegând însă în cele din urmă calea antreprenoriatului.

Nicoleta Stoian este absolventă a Academiei de Studii Economice, pasionată de lucrul manual, a început experimentarea cu lucrul polimeric în anul 2010 sub numele de Nicomade. În prezent își dedică timpul și priceperea în vederea realizării de portrete și accesorii din lut. În anul 2015 a câștigat titlul “Artizanul Anului” oferit de Revista Atelierul.

Te poţi înscrie la Scoala Atelierul pentru antreprenori creativi completând formularul de aici:

Detalii traineri principali ai Scolii Atelierul pentru antreprenori creativi:

Mihaela Ion

Cu un doctorat în istorie şi masterate în domeniul istoriei artei & teoriei şi practicii imaginii, Mihaela Ion se ocupă de organizarea evenimentelor în cadrul asociaţiei, de gestionarea echipelor de proiect şi ea se ocupă de partea birocrată a asociaţiei. Din ianuarie 2013 este acreditată CNFPA drept antreprenor în industria creativă, iar din mai 2013, este Manager Societal. În anul 2012 a fost câştigătoarea bursei Gabriela Tudor în domeniul managementului cultural beneficiind de patru săptămâni de vizită de studiu în Londra. Este trainer al programului Formare Culturală.

Teodora Vlădescu

Teodora Vlădescu a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția, Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Se ocupă de partea vizuală a Revistei Atelierul, de 7 ani lucrează ca graphic designer şi DPT (colaborează cu Cel.ro, editurile Herald și Act și Politon), şi este partea creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie. A iniţiat proiectele Revista Atelierul, Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, Artizanul Anului & [email protected]. Din 2011 gestionează organizarea târgului LaBazar din cadrul Festivalului Urban Femei pe Mătăsari.

Save

Save

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share