CITEȘTI

Dragobetele sărută fetele, sărbătoarea românescă a...

Dragobetele sărută fetele, sărbătoarea românescă a dragostei

Distribuie articolul:
Share

Anul acesta, de Dragobete, te provocăm să răspândeşti mesaje de dragoste!

Primăvara se apropie cu repeziciune, chiar dacă încă mai simţim iarna grea. În tradiţia românească, Dragobetele este primul simbol ce vesteşte venirea primăverii, un anotimp atât de iubit şi mult aşteptat.

Ce alt cadou mai frumos am putea face, decât să răspândim dragostea noastră, pentru iubita/iubitul noastră/nostru, pentru semeni, pentru ţară, pentru tradiţiile noatre, pentru frumos, pentru valorile noastre româneşti, prin mesaje, prin mândrie, prin iubire şi dragoste, prin imensa bunătatea a sufletului de român,  care, de altfel, este şi esenţa spriritului românesc. Să nu uităm aceste lucruri. Să nu uităm să iubim. Să nu uităm să arătăm că iubim.

În tradiţia românească, Dragobetele este protectorul iubirii, o iubire ce nu poate fi cuprinsă. Sărbătoreşte cu mândrie sărbătoarea românească a dragostei! Noi dorim să expunem un mesaj, să trimitem un mesaj, unul doar despre iubire. Alătură-te nouă, şi răspândeşte mesajul de dragoste. Şi nu uita: „Dragobetele sărută fetele!”.

Revista „Dragobetele sărută fetele!” vă este oferită cu drag de către Revista Atelierul. O puteţi răsfoi pe issuu.com sau direct aici:


şi o puteţi downloada de pe site-ul revistei, click pe butonul de mai jos de „download”

[ddownload id=”50437″ text=”Download „]

Răspândeşte mesaje de dragoste!

Dă share link-ului creat pe facebook! De Dragobete, vom alege un câştigător, prin tragere la sorţi a celor care au dat share la revista noastră, şi îl vom premia cu varianta printată a revistei şi un mic cadou handmade, un simbol al Dragobetelui, confecţionat de MariboJewelry.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] trecută, în colaborare cu Revista Atelierul, am lansat un proiect, Dragobetele sărută fetele!, care a venit cu o provocare, un concurs. […]

  2. […] să vă prezint un nou proiect, realizat în colaborare cu Revista Atelierul, şi anume, DRAGOBETELE SĂRUTĂ FETELE! Este viziunea noastră a ce înseamnă Dragobetele, […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share