Ziua Dragobetului la Casa Artelor

Distribuie articolul:
Share

Centrul Cultural Casa Artelor și Primăria Sectorului 3 vă invită vineri, 24 februarie, între orele 18.00 și 21.00, la “ZIUA DRAGOBETELUI”,  ediția a IV-a, un eveniment dedicat iubirii și tradițiilor românești.

Seara va debuta, la orele 18.00, cu deschiderea, în Sala Brâncuși de la Casa Artelor, din Bd. Mircea Vodă, nr. 5, Sector 3, a Expoziției de ii și podoabe tradiționale pentru doamne și pentru domni, organizată de IIANA, partenerul nostru la acest eveniment. Veșminte cusute în diferite stiluri românești, salbe și năframe, dar și bluze croite în note moderne, reinterpretate, vă așteapă să le admirați.

Toti participantii se vor putea înscrie la o tombola ale cărei premii, două costume cu motive tradiționale, unul feminin și altul masculin,vor fi oferite tot de IIANA.

La ora 19.00, în Cupola Casei Artelor, toți cei care doresc să închine un pahar de vin în cinstea iubirii autentic românești, vor fi invitați la o prezentare de vinuri, urmată de o degustare.

Evenimentul se va încheia cu un Recital extraordinar de piese românești de dragoste, interpretate de JEZEBEL și pianistul ALEXANDRU BURCĂ, începând cu orele 20.00. Intrarea este gratuită pentru cetățenii Sectorului 3, însă participarea la concert se va face în limita locurilor disponibile în sală, astfel încât vă recomandăm să faceți o rezervare din timp, la numerele de telefon 0759 990 841 / 021 321 58 17

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Casa Artelor și finanțat de Primăria și Consiliul Local al Sectorului 3.

Conceptul evenimentului: Alice Barb

Vă așteptăm cu drag!

Echipa Casei Artelor

Parteneri: IIANA

Parteneri media: B1 TV, TVR, Revista Atelierul, Radio România

Comentarii

Share