CITEȘTI

Deco-Box lansează colecția de ceasuri de birou Tim...

Deco-Box lansează colecția de ceasuri de birou Time-Box

Distribuie articolul:
Share

Deco-Box, primul atelier de artă 3D pe lemn din Romania întâmpină primăvara prin noua colecție de ceasuri pentru birou, realizate pentru toți cei ce își doresc o parte  din anotimpul culorilor.

Cu accente fresh, bold de primăvara – obiectele sunt concepute în ediție limitată și realizate din lemn masiv, pictate manual. Faceți astfel cunoștință cu “Dots”, “Splash”, “Groove” și tradiționalul “Mărțișor”, al căror design dorește să ii determine pe cei care le privesc să zâmbească, să trăiască clipa și să dea startul atmosferei de primăvara.

Au structuri compacte și geometrii simple, generând o dualitate estetică ce trezește interesul unor categorii diferite de privitori. Cei care sunt în pas cu moda vor aprecia liniile epurate și cromatica fondantă, iar cei cu viziuni homey vor fi atrași de trimiterile către elementele din natură, evidențiate nu doar de formă ci și de lemnul din care sunt realizate” menționează Liliana Stoica, artist si fondator Deco-Box.

Colecția completă de ceasuri va fi disponibilă în perioada 22 Februarie și 8 Martie pe site-ul http://www.deco-box.ro

Online este accesibil tot portofoliul Deco-Box, tablouri 3D lemn masiv mozaicat, ceasuri geometrice, vaze arhitecturale pentru flori, fiind o alternativă inedită și nonconformistă pentru cadourile de Mărțișor!

Fotocredit Anda Stăncescu

Despre Deco Box

Pornind de la ideea ca suntem cu toții facuți din culoare, un conglomerat de vibrații și spații, spiritul artistic nonconformist al Lilianei Stoica a început un fir narativ care, prin bucați de lemn geometrizate și colorate, a prins viața în atelierul său de creație. Prin combinația inedită dintre lemn și culoare, Deco-Box lansează un nou trend în designul de interior, ce pune pe primul loc exprimarea personală și manifestarea originalității. „Life in Bold colors!”

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share