Primăvara la Romexpo

Distribuie articolul:
Share

Primăvara la Romexpo, târgul de bunuri de larg consum care se va desfășura în perioada 10-12 martie 2017 în Pavilionul C1 al Romexpo, va da startul sezonului reducerilor de primăvară!

Primăvara la Romexpo este locul ideal care să va inspire în alegerea celor mai frumoase cadouri pentru toți cei dragi!

Veți descoperi o gamă variată de oferte pentru cadouri:

  • Produsele artizanale;
  • Produse de anticariat;
  • Hand-made-uri;
  • Decorațiunile în stil vintage sau modern;
  • Diverse sortimente de ciocolată, bomboane, prăjituri de casă sau dulciuri dietetice.

Doamnele și domnișoarele care vor vizita târgul în vor putea alege dintr-o mare diversitate de:

  • produse cosmetice;
  • produse bio;
  • îmbrăcăminte și accesorii.

Primăvara la Romexpo dă tonul ofertelor tentante de sezon și vă așteaptă la o sesiune de shopping și de distracție alături de familie, prieteni și apropiați!

Pe scena Primăvara la Romexpo veți avea parte de surprize pentru întreaga familie. Vineri, începând cu ora 16.00, veți putea urmări formația “Veverițele Năzdrăvane” de la Școala Specială Gimnazială pentru Deficienți de Vedere iar în weekend vă veți bucura de momente deosebite alături de Grupul vocal Armonias, formația de dans “Ritmic Art”, trupa de balet Ecole de musique, trupa de dans modern și latino Sobis, grupurile ODODANCE și Ana Dance.

De asemenea, Atelierele  de Creație  MayFlowers le oferă celor mici ocazia de a  intra în lumea magică a culorilor, desenului, dar și a designului floral, actoriei, fotografiei și chiar a șahului!

În cadrul standului Atelier Maria, vizitatorii care vin însoțiți de copii se pot delecta cu:

  • Atelier Păpuși tradiționale – Copii își vor confecționa din linguri de lemn, lână și hârtie propriile păpuși tradiționale.
  • Atelier “Sporul casei” – Pe un suport din lemn, copii vor lipi semințe și vor obține un obiect de decor intitulat “Sporul casei”
  • Atelier “Semne de carte” – Tricolorul țării, flori cu motive tradiționale, ciucuri mătăsoși: din toate aceste copii vor realiza semne de carte
  • Atelier Păpuși Împletite – Printr-un meșteșug transmis din generație în generație, împletitul păpușilor, putem transforma ața în obiecte de decor. Vom învața să facem noduri, fundițe și să împletim în 3. La sfârșitul atelierului, cu multă răbdare și imaginație , fiecare copil are păpușă dorită.
  • Atelier “Potcoava – Simbol al norocului” –Potcovale din pastă de lut vor fi modelate în atelier, uscate, iar copiii cu ajutorul aței de lâna le vor decora.

Surprizele pentru cei mici nu se opresc aici. Alături de Atelier Touched Collection și Asociația Young Golfish vor putea crea bijuterii, desena sau modela.

Fiți în ton cu noile tendințe primăvară-vară și petreceți un weekend minunat în familie doar la Primăvara la Romexpo!

Program de vizitare:

10 – 11 martie (vineri – sâmbătă): 10.00 – 18.00

12 martie (duminică): 10.00 – 16.00

Acces:

Bilet intrare: 10 lei

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită.

Găsiți mai multe detalii pe www.targdeprimavara.ro!

Primăvara la Romexpo se va desfășura în același timp cu Bucharest Pet Exhibition, singurul eveniment din România care aduce sub același acoperiș expoziții naționale și internaționale de pisici, câini și animale mici de rasă (Pavilioanele C2, C4 și C5) și cu Raw Generation Expo (Pavilionul C6).

 

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share