CITEȘTI

Noble Drinks & Networking Events- întâlniri l...

Noble Drinks & Networking Events- întâlniri lunare de business

Distribuie articolul:
Share

Seria de întâlniri de business Noble Drinks & Networking Events, organizate de Palatul Noblesse- Lifestyle Palace în București continuă pentru al doilea an consecutiv!

Noble Drinks & Networking Events 2017 duce mai departe inițiativa lansată anul trecut de Palatul Noblesse – Lifestyle Palace de a conecta membrii principalelor comunități de business din România, într-un mediu intim și nobil pentru degustări și networking de calitate.

Vizitatorii sunt așteptați o seară pe lună, începând cu ora 19:00, în atmosfera elegantă a Palatului Noblesse- Lifestyle Palace în note de jazz&blues, oferind cadrul perfect pentru a descoperi gusturi și arome alese și pentru a îmbina experiența degustării unor băuturi rafinate cu evenimente de networking.

Prima ediție din 2017 a Noble Drinks & Networking Events va avea loc marți, 28 martie, ediție organizată în parteneriat cu Belgian Connection și Noblesse Interiors, cu sprijinul Affligem.

Evenimentul va reuni și o selecție de vinuri alese oferite de Tohani România și Vinarte.

Uber este partener de mobilitate al Palatului Noblesse! Cu Uber ajungi confortabil, convenabil și în siguranță, indiferent de destinație, iar o mașină este mereu la un buton distanță. Participanții care nu au încercat Uber până acum beneficiază de o primă cursă gratuită, în limita a 25 de lei, dacă își fac un cont pe Uber.com/App și introduc în aplicație codul promoțional NOBLESSE.

Seria Noble Drinks & Networking Events 2017 cuprinde 8 ediții, lunile martie, aprilie, mai, iunie, iulie, septembrie, octombrie și noiembrie.

 Noble Drinks & Networking Events reprezintă un canal unic de comunicare cu un public special premium. Pentru companiile interesate de un plus de vizibilitate și proiecte speciale în cadrul seriei de evenimente, Palatul Noblesse- Lifestyle Palace pune la dispoziție o gamă largă de soluții, astfel încât să genereze valoare în  urma colaborării. În funcție de obiectivele companiei, vom realiza acordul potrivit pentru a obține maximul de beneficii ca partener al evenimentelor.

Urmăriți site-ul http://www.palatulnoblesse.ro/www.palatulnoblesse.ro și pagina de Facebook Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, pentru a fi la curent cu întregul calendar de evenimente 2017.

Palatul Noblesse este un proiect al Noblesse Group, inițiativa antreprenorială care activează în domeniul industriilor creative și culturale, promovând un stil de viață rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care definește activitățile tuturor brandurilor din cadrul grupului.

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier și decorațiuni de lux, Noblesse Academy- cursuri de dezvoltare, biroul de design interior și arhitectură Studio Insign, Asociația Culturală Noblesse și Centru de Arte și Evenimente- Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existentă reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă naționalizării, la perioada postcomunistă și de abandon până în 2012. În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, reststaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, artă și design, un concept unic în Europa.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share